Blogs & Editorial

Debbie's New York diary - day 4 & 5 - Shop 'till you drop!

Wat is New York een heerlijke stad!! Heb ik dat misschien al eerder gezegd in mijn artikelen over New York? Mijn eerste keer is zeker niet de laatste, ik hou van de drukte, de bijzondere straatjes, prachtige winkels en ik hou nog meer van de vriendelijke, open inwoners van New York! Kijken jullie mee naar een fotoverslagje van dag 4 & een deel van dag 5?

Op weg naar Soho met de Metro! Gaat prima en lekker snel, al moet je wel even kijken dat je de goede neemt natuurlijk

Bij MAC Soho ligt de Carine Roitfeld collectie al in de winkel, hier in Nederland moeten we er nog even op wachten

Isabel Marant lookalikes bij Steve Madden

Typische New Yorkse brandtrappen, prachtige kleur stenen ook

Even bij Macy''s kijken naar de introductie van Fame daar met uitzicht op de Empire State Building

Gaga kwam aanrijden in een behoorlijk grote Rolls Royce, jammer genoeg was het te hectisch om echt goede foto''s te maken, ondanks de goede plaats. Ah..ik had haar toch al aangeraakt!

Nieuwe Rayban Aviator gekocht en even iets lekkers bij Dean & Deluca, de meest bekende cateraar van New York


Samen met Jamie en Mascha geweldige sushi gegeten in Chileens-Braziliaanse stijl, vraag geen uitleg, maar ga zeker eten bij SushiSamba (o.a. op Park Avenue)

Rainbow roll met veel avocado

Na het eten rond 23 uur nog even shoppen bij Duane Reade, de drogist/apotheek/supermarkt die 24 uur per dag open is, handig als je nog een glitterlakje nodig hebt

Leuk, een nieuwe L''Oreal Paris Youthcode BB cream Illuminator

Gisterenochtend heerlijke pancakes gegeten met blueberry en framboosjes

De lobby van The London NYC hotel

De hit van New York, de blauwe Isabel Marants, mensen hier in New York zijn verliefd op schoenen en deze vallen in de smaak!
Inmiddels is het zaterdagavond en zit ik aan het bureau dit artikeltje af te maken. Mascha ligt op de bank met een sheetmask op haar gezicht te relaxen omdat we sinds vandaag gezellig een kamer delen. Helaas nog maar voor één nacht omdat we morgen weer naar huis gaan. Heerlijk aan de ene kant, want dan zie ik mijn familie weer, maar wat ga ik New York missen. Morgen de rest van dag 5 in een artikel, we hebben namelijk zoveel leuke dingen gedaan!

Morgen gaan we waarschijnlijk Ground Zero bezoeken en misschien nemen we nog wat andere landmarks mee, tenslotte hebben ze er hier genoeg. Oh ja, heb ik nog verteld dat ik geshopt heb vandaag?
Deel dit artikel
Back to top