Nieuws

The art of nude by Dior!

Nude - naakt - bloot.....het klinkt een beetje gek, maar soms staat dit echt op het verlanglijstje van een vrouw als het om make-up gaat. Gek eigenlijk, je wilt make-up dragen maar dan wil je er eigenlijk niets van zien, kan dat eigenlijk wel? Met Dior kan dat zeker, zij hebben hun Diorskin Nude foundation verbeterd waardoor je oneffenheden kan verbergen en toch die "nude" look kan behouden. Wij houden ervan, kijk je mee?

Diorskin Nude Shimmer 001 EUR 44,50
De Nude skin foundations hebben een mooi effect, maar soms wil je net iets meer glans op bepaalde plaatsen in het gezicht (bovenkant jukbeenderen), wenkbrauwbot, zijkant voorhoofd, op de neusbrug). Breng subtiel wat Nude Shimmer op en je krijgt een prachtige "wetlook" glans.

Diorskin Nude Fluide in 9 kleuren EUR 45,00

Een dunne foundation die een prima dekking geeft, absoluut zonder maskereffect. De foundation bevat 100 % natuurlijk actieve ingrediënten waaronder gemineraliseerd en floraal water en mineralen. Ik ben inmiddels de Honey aan het testen en dat bevalt heel goed, lekker licht!

Diorskin Nude Poudre Compact in 6 kleuren EUR 54,00

Het eerste compact poeder van Dior die zorgt voor een volledige dekking met behoud van de natuurlijke uitstraling. De poeder is zowel als dekkende foundation te gebruiken, maar kan ook worden aangebracht over een vloeibare foundation met het bijgeleverde kwastje.

Om deze producten op te brengen is het echt belangrijk om goede gereedschappen te gebruiken, mijn voorkeur gaat zeker uit naar een fijne foundationkwast. Dior brengt 4 nieuwe kwasten uit, die er bijzonder goed uitzien en de Light coverage fluide brush is erg fijn in gebruik (deze heb ik inmiddels al getest).

v.l.n.r. Backstage light coverage fluide brush EUR 50,50, Light coverage fluide brush EUR 50,50, Light coverage powder brush EUR 60,50 en Full coverage powder brush EUR 60,50

Naast een "nude" foundation staan "nude" lippen ook hoog op het verlanglijstje van vrouwen, een mooie nude lip is ook echt prachtig. Maar het kan nog weleens lastig zijn om de perfecte nude kleur te vinden, deze moet nl. wel passen bij jouw huidskleur en huidsteint (is deze warm of cool?). Een mooie nude make-up is niet per definitie een beige of bruine make-up, nee...het gaat erom dat de natuurlijke kleuren van de huid naar boven komen samen met de natuurlijke, ietwat roze tint van de lippen (want wie heeft er nu eigenlijk beige lipen?)
Dior brengt 10 nieuwe lipsticks uit met de naam Rouge Dior Nude die een semi-transparante finish hebben zodat de nude tinten zeer natuurlijk ogen. De 10 nieuwe kleuren zijn verdeeld in twee groepen : koel en warm.

Rouge Dior EUR 33,00
Lipsticks met een extra hoge hydratatie, verrijkt met gemineraliseerd en floraal water, ze maken de lippen mooi vol en glanzend.

v.l.n.r. 169 Grège, 263 Swan en 319 Trench

v.l.n.r. 418 Ingénue (limited edition), 459 Charnelle en 553 Sillage

v.l.n.r. 618 Twill (limited edition), 663 Guipure en 683 Esquisse

779 Illusion

Rouge Dior Contour Nude 001 EUR 25,00

Een transparante lipliner die geschikt is om te combineren met iedere huidskleur en lipsticktint, maar er wel voor zorgt dat de lipstick niet uitloopt.

Naakte nagels, wij willen er niet mee gezien worden als nagellakfans! Grapje natuurlijk, want mooie verzorgde nagels zijn ook erg mooi om te zien. Maar als je net iets meer kleur wilt en het toch bescheiden wilt houden, dan kies je voor de nieuwe, mooie "nude'' tinten van Dior Vernis.

Rouge Dior Vernis Nude EUR 23,50

115 Charnelle (limited edition) en 223 Trench (limited edition)
413 Grège en 715 Dune
 

De nieuwe Dior Nude producten zullen allemaal vanaf eind september 2012 in de winkels te vinden zijn, zoals je kunt zien zijn sommige producten limited editions, andere blijven opgenomen in het vaste assortiment. Natuurlijk gaan we jullie binnenkort nog swatches laten zien van de producten, stay tuned!

Gaan jullie ook weleens voor een "nude" look? Betekent dat echt geen make-up of kies je juist voor de subtiele kleuren en mooie glansjes?

Deel dit artikel
Back to top