Blogs & Editorial

Debbie's Ibiza diary - we're going to Ibiza met UGG

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb gisterenavond opnieuw mijn koffertje gepakt voor een tripje! Dit keer geen echt perstripje, maar een fijne combinatie tussen privé en werk! Deze zomer heb ik nl. spontaan meegedaan aan een wedstrijd die georganiseerd werd door UGG Australia, waarmee je een weekend Ibiza kon winnen. En raad eens, ik die nooit win, won deze fijne, relaxte prijs! Vandaar dat ik over 1,5 uur in het vliegtuig stap....

Niet alleen overigens, dit keer mag mijn lief een keer mee, hij ook weer blij! Althans, niet echt want hij heeft een beetje een hekel aan vliegen en aangezien we een tussenlanding hebben in Barcelona, moet hij vandaag twee keer een landing ondergaan. Haha...hoe groter de mannen, hoe grotere watjes het zijn! Maar als we er eenmaal zijn, dan zal ook hij vast genieten van de zon, het mooie hotel, de fijne jachthaven, de lekkere restaurantjes en misschien wel een stapavondje of twee?

We verblijven in Hotel Ocean Drive met uitzicht op d''alt villa van Eivissa ofwel Ibiza stad, dat ziet er bijzonder goed uit. In het hotel (of moet ik zeggen op het hotel...) is een mooi dakterras waar regelmatig leuke feestjes worden gegeven.
Mijn UGG flipflops en zomerse jurkjes zitten al in de koffer!
Maar de Pacha is ook om de hoek, wie weet gaan we hier ook nog wel een avondje naartoe! Ik krijg niet voor niets op zaterdagmiddag een speciale make-up aangebracht door MAC, in hun VIP ruimte! Toch nog maar op zoek naar een nieuw jurkje voor een avondje Pacha?
Voor het uitgaan moeten we natuurlijk even gaan zitten bij Café Mar y Sol, de plaats waar je heerlijk mensen kunt kijken. Het is natuurlijk geen hoogseizoen meer, maar er zal vast nog wat te begluren zijn.
Ontbijten schijnen we hier te moeten doen, de plaats waar je gaat zitten als je gezien wilt worden...niet dat ik dat persé wil, maar ik wil de mensen weleens bekijken die bekeken willen worden. Ik kreeg de tip trouwens van de bodyguard van Lady Gaga, dus wie weet?
We hebben verder geen echte plannen, ik denk dat we eens heerlijk gaan ontspannen, lekker op een terrasje zitten, gezellig eten en tussendoor vast nog wel iets shoppen! Zara is goedkoper, Kiko staat op mijn lijstje en zoals ik al vertelde moet ik ook naar MAC.

Kijk, daar doen we het wel voor!
Ik ga jullie natuurlijk weer op de hoogte houden, dus volg mij zeker op Twitter als je mijn Ibiza Instagram foto''s wilt zien en ik ga mijn best doen om wat verslagjes te schrijven...als ik niet teveel aan het relaxen ben! Oh ja, tips zijn nog steeds welkom, stuur een tweet of laat een comment achter, ik ben benieuwd!
Deel dit artikel
Back to top