Nieuws

Fan van Fab.? Dan is de Fabelle eau de parfum echt iets voor jou! (+win)

Fab. is een te leuk accessoire merk dat de Nederlandse Fabiënne Chapot heeft opgezet een aantal jaren geleden. Fabiënne heb ik onlangs leren kennen tijdens onze fotoshoot voor Dove Self Esteem, wat een heerlijke meid is dat! Weten jullie dat Fab. nu ook een eigen geur heeft? Fabelle is een heerlijke, frisse, bloemige geur met een typische, vrolijke Fab. uitstraling, lees je verder voor meer informatie en een winactie?

Ik ben fan van Fab., ik vind de tassen, schoenen, portemonnee''s en andere schattige accessoires echt te gek. De producten hebben een vrolijke uitstraling, zijn zowel girly als vrouwelijk en van extreem goede kwaliteit.

Fabiënne vertelde mij over de ontwikkeling van de Fabelle parfum tijdens onze lunch, wat een avontuur moet dat zijn geweest. Via een goede kennis van haar (de eigenaar van Skins) kwam ze terecht bij een Franse "neus" Bertrand Duchaufour. Samen hebben ze Fabelle ontwikkeld, een geur voor de onafhankelijke, krachtige vrouw die haar meisjesachtige kant nog niet is vergeten. Grappig om te zien dat de geur Fabiënne zo goed weergeeft! Haar passie voor haar werk straalt van haar af, ze is zeer succesvol maar het is echt een heerlijke meid, vrolijk en sprankelend maar zeker ook krachtig.

Fabelle doet mij qua geur wel een klein beetje denken aan een zeer succesvolle introductie van de laatste tijd : La vie est belle van Lancôme, maar dan zonder de gourmand touch. Een vleugje zoet ruik ik wel tussen de frisse bloemen, maar dat moet de honingtouch zijn die in de geur is opgenomen. 

De flacon is strak en vierkant met een stevige dop met gouden accenten, op zich niet echt heel verrassend of spectaculair. Maar....Fab. heeft  toch wel iets heel leuks voor ons bedacht, om de flacon zit nl. een roze leren band met drukknoopje. Trek dat (voorzichtig) los en het dunne leer kun je prima om jouw pols dragen als armbandje. Dat is toch te schattig?

een trotse Fabiënne tijdens de introductie van Fabelle voor haar winkel!

Wat een leuke aanvulling op het assortiment van Fab., deze Fabelle eau de toilette! De geur is heel fris en vrolijk, houdt de hele dag prima en blijft vooral heel vrolijk. Een perfect kerst-of sintcadeautje voor een echte Fab. fan, maar ook als je geen fan bent moet je zeker even gaan snuffelen bij Douglas, want daar wordt Fabelle exclusief verkocht (en natuurlijk in de Fab. webshop en de Fab. winkel in de 9 straatjes in Amsterdam). Een flacon Fabelle van 50 ml. eau de toilette kost EUR 44,95.

Win
Wij geven de komende 5 dagen iedere dag een fles Fabelle van Fab. t.w.v EUR 44,95 weg via Twitter! Hoe? Dat maken we bekend via onze Twitter account, zorg dus dat je @beautysceneNL of @mrsbeautyscene volgt want daar maken vanavond om 19.00 uur bekend hoe je kans maakt!
Geen tijd vanavond? Geen zorgen, de komende 5 dagen maak je iedere dag opnieuw kans en je kunt de hele dag meedoen!
En om het nog leuker te maken, verloten we een geweldig roze Fab. beautytasje met studs t.w.v. EUR 109,00 onder de 5 winnaars van de Fabelle parfum, is dat leuk of niet?

Ben jij ook fan van Fab.? Wat heb jij van dit merk of wat staat er op jouw wishlist?

Deel dit artikel
Back to top