Nieuws

Een frisse start met Bobbi Brown - brighten, sparkle & glow

Een nieuw jaar, een nieuwe, frisse start....dat moet herkenbaar zijn voor iedereen. Een fris make-upje in fijne lente kleuren, maar dat gaat niet goed samen met een grijze, grauwe winterhuid en dus weg ermee! Een stralende huid met een frisse glow is wat wij nodig hebben en Bobbi Brown heeft er de perfecte hulpmiddelen voor in de Brighten, Sparkle & Glow collectie. Maar er is nog meer, kijk je mee?

Sparkle eye shadow EUR 31,00 (limited edition)
Wil je ogen laten stralen, maar hou je niet van veel kleur op de ogen? Probeer dan eens een sparkle eye shadow, niet de meest gepigmenteerde oogschaduws (maar daar gaat het ook niet om) wel de mooiste sparkles die ook nog eens goed blijven zitten.

Silver Moon, Mica, Gold Star, Black Chocolate, Ballet Pink en Cement
Brightening finishing powder in Porcelain Pearl & Brightening Nudes EUR 49,00 
Een finishing powder die je aanbrengt over het hele gezicht (nadat je eventueel foundation hebt gebruikt), corrigeert de teint, verheldert de teint en "set" de makeup zonder dat deze zwaar voelt of cakey oogt. Nu ook in een nieuwe, lichtere tint.
Porcelain Pearl
Brightening nudes

Retouching powder EUR 36,50
 
Kleur corrigerende losse, zeer fijn gemalen, poeders die vrij onzichtbaar zijn, maar toch een groot effect kunnen bereiken. Plantaardige ingrediënten kalmeren de huid en absorberen overtollige talk op de huid, verkrijgbaar in de kleuren roze (maakt de huid levendig) en geel (reduceert roodheid in de huid), in andere landen worden ook andere kleuren uitgebracht (wit, perzik, roze-rood en bruin).

Sheer powder brush EUR 42,00

Full coverage face brush EUR 42,00

Tinted eye brightener EUR 27,50 
Heb je last van donkere kringen? Dan kan een concealer weleens te weinig voor je doen, probeer dan eens deze lichte, corrigerende eye brightener in 1 van de 10 tinten. De "peachy" of "bisque" tinten neutraliseren de blauw/paars/grijs tonen in de huid en zorgen direct voor een frisse oogopslag. Je kunt daarna eventueel nog een concealer gebruiken, vergeet uiteraard geen oogcreme te gebruiken, altijd belangrijk als je last hebt van donkere kringen. De Tinted eye brightener zit nu in een nieuwe verpakking en verkrijgbaar in twee nieuwe tinten : Porcelain Bisque en Peach.

Ik ben zelf momenteel heel erg gefascineerd door kleur-corrigerende poeders, ze werken nl. echt om de huid mooier en stralender te maken, precies op de juiste manier. De Brightening Nudes poeder van Bobbi Brown heb ik zelf ook en het is echt een prachtig poeder, fijn dat deze opnieuw verkrijgbaar zal zijn en als grote kwasten-verslaafde kijk ik ook verlangend naar de Full Coverage Face brush!

De Brighten, Sparkle & Glow collectie, de Retouching powder en de nieuwe Tinted eye brighteners zijn allemaal vanaf januari 2013 te koop bij de Bobbi Brown counter in Nederland (De Bijenkorf & Douglas) en Belgie (Parfuma & Bobbi Brown store), online shop je tegenwoordig simpel en snel bij De Bijenkorf.

Gebruik jij al teint corrigerende poeders? 
Deel dit artikel
Back to top