Reviews

Winterkou - smeren maar! Lipbalms in alle soorten....

Wie heeft er eigenlijk geen last van droge, gevoelige of gebarsten lippen op dit moment? Ik denk dat het één van de meest voorkomende "beautyproblemen" is tijdens deze koude dagen (samen met een droge huid en statisch haar). Maar het is echt wel op te lossen, als je maar blijft smeren met voedende lippenbalsems of lipglosses, zo hou jij jouw lippen kissable! Kijk je even mee naar een paar tips?

Lippenbalsems zweven bij mij door heel het huis, in de badkamer, bij mijn werkplek, naast mijn bed, tussen mijn make-up, in mijn tas, in mijn jaszak...kortom overal. Ik heb werkelijk geen idee hoeveel ik er heb, maar als ik ga tellen zullen het er minimaal 50 zijn denk ik zo. Ik hou wel van een beetje afwisseling en zo kan ik ook goed verschillende lipbalms. Al de lipbalms op de bovenstaande foto reviewen gaat nu niet lukken, maar ik zal er wel een paar uitlichten.

De kleurrijke Figs & Rouge lipbalms in een tube zien er schattig uit en hebben heerlijke, fruitige en bloemige geuren, ze zijn lekker vet (shop ze bij MissLipgloss). RoC Enydrial is een geweldige lijn voor de droge huid, behoorlijk no nonsense, alle producten doen wat ze beloven en dat tegen een prettige prijs (alleen te koop bij de drogist). L''Occitane heeft een heerlijke voedende lijn, met o.a. het handige blikje met 100 % pure shea boter, zo heerlijk en doeltreffend! The Body Shop heeft een fruitige lipbalm, waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel, zo combineer je verzorgde lippen met een goed bestelling van jouw euro''s. Murad heeft een handige pen, met daarin een vloeibare verzorging die je zowel voor lippen, nagelriemen en droge plekjes kunt gebruiken, multi-functioneel en handig om mee te nemen. Rosebud is ook al jaren favoriet, wisten jullie dat er verschillende versie''s bestaan van dit schattige blikje? Je vindt de verschillende varianten o.a. bij Skins, maar ook bij Douglas kun je ze vinden.

Dit heerlijke roze potje Nutritive lip balm van Sisley bevat een vaste lip balm die wat stroef aanvoelt, maar smelt op de lippen. Het is een echte S.O.S. bij droge en gebarsten lippen en zorgt onmiddelijk voor een voedend effect, breng de lip balm wel deppend aan als je echt gebarsten lippen hebt. De lip balm is geurloos en het effect op de lippen is natuurlijk en niet plakkerig. De prijs is wel behoorlijk hoor, je betaalt EUR 49,50 voor dit potje met daarin 9 gram, de lip balm is wel erg zuinig, met zo''n potje doe ik echt maanden.

Grote favoriet bij winterkou zijn de producten van de Eight hour lijn van Elizabeth Arden! Dit potje lip protectant heb ik in drie versie''s (ooit gekocht in één verpakking bij Etos) en gaat overal met mij mee naartoe. Helemaal geweldig, al is de geur nog steeds niet echt top. Wat wel top is, is de werking...die is onovertroffen en helpt zelfs de meest hardnekkige beschadigde lippen te herstellen. Zijn jouw lippen echt gebarsten? Dan kan de Lip protectant wel een beetje prikken! Deze blikjes kun je niet overal vinden, maar in stickvorm koop je de Lip protectant bij alle grote parfumeriëen voor ongeveer EUR 20,00. 

Dat de NutriExtra lijn van Vichy fijn is voor de droge huid, heeft Wendy je in dit artikel al eens verteld. Ook de lipbalm is een echte aanrader, heerlijk romig en superverzorgend, zonder parfum en andere irriterende ingrediënten en zo geschikt voor de meest gevoelige huid. Vichy koop je bij de apotheek en bekijk ook de andere producten van de NutriExtra lijn zeker eens, die kun je nu best gaan gebruiken, de kou blijft toch nog wel even in de lucht.

Heb je onze Facebook pagina de afgelopen dagen ook bezocht? Dan heb je misschien wel gezien dat we een aantal heerlijke lipbalms weggeven, we hebben al lipbalms van Labello en Weleda weggegeven, vandaag is het de beurt aan de fijne Vichy NutriExtra lips en morgen geven we heerlijke Rosebuds weg! Ben jij al fan van onze Facebook pagina? Doe je gezellig mee?

Deel dit artikel
Back to top