Algemeen

Review: KOH - Whipe it away

Whipe it away is een van de nieuwste producten uit het KOH assortiment. Het is een instant nail polish remover en dat is op zich redelijk nieuw concept in Nederland. In de praktijk betekend dat dat je niet meer hoeft te slepen met flessen nagellak remover, maar dat een wattenschijfje en een flesje Whipe it Away zou moeten volstaan om alle nagellak van je nagels te verwijderen. Ik wilde dit natuurlijk graag uitproberen aangezien de flessen remover hier in huis niet zijn aan te slepen. Lees verder voor de resultaten! Volgens KOH is het vanaf heden mogelijk je nagel in een beweging  helemaal vrij te krijgen van nagellak zonder dat andere nagels beschadigen. Overigens bevat dit product geen aceton en daardoor kun je het ook gebruiken bij kunstnagels. De remover bevat vitamine E en casterolie en werkt als ontvetter en heeft een groeibevorderende werking. Op zich is dit natuurlijk een luxe product en zo ziet de verpakking er dan ook absoluut uit.

Het is de bedoeling dat je jouw nagels lakt, maar dan met de Whipe it away remover. Het is dus eigenlijk dezelfde beweging. Je laat de remover vervolgens een paar seconden inwerken (niet te lang, anders droogt het in, dus behandel een nagel per keer) om vervolgens met een wattenschijfje de remover en de nagellak te verwijderen.

Ik moet jullie heel eerlijk bekennen dat hij mij niet is gelukt om de nagellak in een keer te verwijderen. Maar... dat komt naar alle waarschijnlijkheid omdat ik gebruik heb gemaakt van de Seche Vite Dry Fast topcat. Die is over het algemeen altijd wat moeilijker te verwijderen. Ik heb de remover twee keer aangebracht per nagel om echt alle nagellak te kunnen verwijderen. Ik denk dat dit product vooral heel handig mee te nemen voor onderweg of tijdens een weekendje weg. Het flesje zit in een prachtige verpakking en is verkrijgbaar bij veel Bijenkorf filialen, luxere parfumerieën en ook bij de webshop van KOH (product staat momenteel nog niet op de website maar zal binnenkort verschijnen) en kost € 19,95. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top