Nieuws

Bobbi Brown Pink & Red collectie - exclusief bij De Bijenkorf

Rode lippen, roze wangen en rood met roze nagels.....perfect voor Valentijnsdag! Het is al bijna weer zover en Bobbi Brown brengt speciaal voor Valentijnsdag een Pink & Red collection uit met heerlijke, bruikbare en kleurrijke producten. Matchen we rode nagels nu met rode lippen? Nee...volgens Bobbi Brown is het veel leuker als we mismatchen, rode blush met roze matte lipstick...dat doen we gewoon. Kijk je even mee naar de informatie?

Hoe krijg je nu de perfecte Valentijnsdagmake-up? Natuurlijk zorgt de verliefheid vast al voor een blosje op jouw wangen, maar als Cupido nog niet raak heeft geschoten kunnen de Sheer color cheek tints een goede vervanging zijn! Deze sticks zien er behoorlijk heftig uit, maar laten zich heel makkelijk uitblenden met de vingers, ze zijn echt ook geschikt voor de lichtste huid!

Glanzende lippen of matte lippen, dat kan echt allebei! Matte lipstick is iets langhoudender en dat kan weleens van pas komen....maar ja, als je echt van plan bent een zoenmarathon te houden...laat dan de lipstick of lipgloss maar achterwege. Geen lipstick? Dan natuurlijk wel een lekker kleurtje op jouw nagels, ik hou van deze twee sprekende nagellakkleurtjes!

wat een beeldschoon plaatje!
Sheer color cheek tint EUR 29,00 (limited edition)
Sheer pink & Sherry Cherry
Creamy matte lip color EUR 24,50 (limited edition)
Hot & Heart
Sheer lip gloss EUR 23,50 (limited edition)
Cherry & Pretty in pink
Nail polish EUR 18,00 (limited edition)

Pink valentine & Valentine red

De Bobbi Brown Pink & Red collection zal vanaf februari 2013 exclusief te koop zijn bij De Bijenkorf, zolang de voorraad strekt. In België zijn de producten te koop bij Parfuma en de Bobbi Brown store in Brussel.
Mijn aanraders zijn zeker de Sheer color cheek tints en de mooie nagellakkken, maar ook de Creamy matte lip colors zijn heel mooi en prettig om te dragen. De nagellakjes zijn heel fijn in gebruik, mooi gepigmenteerd, lang houdbaar en prettig om op te brengen. Willen jullie nog swatches zien? Let me know!

Match of mismatch jij ook weleens jouw make-up? Zou jij rood met roze combineren?

Deel dit artikel
Back to top