Inspiratie & Tutorials

Winterse musthaves in de Beautybox van januari 2013

We vonden het weer eens tijd voor een Beautybox update, dit keer is de januaribox helemaal in het teken van de ''wintermusthaves''. Ook zitten er in deze box zitten weer hele fijne producten waarmee je kennis kunt maken en die onmisbaar zijn met kouder weer. Ben je benieuwd wat er in de Beautybox zat en welke producten wij erg fijn vinden? Wij waren in ieder geval erg enthousiast over deze winterse editie..

De Beautybox komt elke maand uit. Je kunt een abonnement nemen voor maar EUR 14,95 inclusief verzendkosten. In deze box zitten 5 producten waarmee je kennis kunt maken. Deze producten kunnen nieuwe producten zijn van high-end merken of juist hele interessante producten van niche merken. De producten zijn afwisselend full size of een luxe sample size. Mocht er nu een product zijn dat je bevalt kun je deze eenvoudig bestellen via de site van Beautybox (www.beautybox.nl). 

De januari editie van de Beautybox zit vol ''wintermusthaves''. Met als leuk extraatje een geurkaars van de beautybox. Deze maand zijn er twee boxen, een box voor de jongere meiden en de box gericht op vrouwen. Ook zitten er in beide boxen hele leuke vouchers: Bij Beautea krijg je 20% korting op alle producten in de webshop en bij Jiba krijg je 50 euro korting als je een vakantie boekt. Leuke extra''s, mooi meegenomen dus!

 Wat mij meteen opviel toen ik de box opende waren de producten van ROC Enydrial, dit zijn echt onmisbare producten voor de winter. Mocht je producten van deze lijn zien liggen in de winkels, neem ze gerust mee ze zijn erg goed en doen wat ze beloven. De producten zijn bedoeld voor de droge tot zeer droge gevoelige huid en zullen je huid intens voeden en weer heerlijk zacht en gehydrateert laten aanvoelen. Ook viel de anti-aging van Yves Rocher op, dit is een nieuw product en de beautybox geeft je dus de kans om kennis te maken met dit product. De TEEEZ lipstick heeft een erg leuke verpakking, en de lipstick zelf heeft een mooi subtiel kleurtje als je hem aanbrengt.

Om de waarde te bepalen heb ik de prijzen omgerekend naar de inhoud van de producten. Hier de namen op een rijtje:
  1. Dove wintercare Douchecrème (fullsize) 250 ML voor EUR 3,50
  2. Beautea - Comfort me gezichtsmasker (fullsize) 50 ML voor EUR 34,90
  3. TEEEZ - Ready to wear lipstick (fullsize) 3,5 GR voor EUR 7,50
  4. ROC Enydrial Douche crème (luxe sample) 60 ML voor EUR 5,08
  5. ROC Enydrial Body Balsem (luxe sample) 15 ML voor EUR 1,27
Totale waarde van deze beautybox is: EUR 53,52 
En de andere box even op een rijtje met omgerekende prijs:
  1. Dove wintercare Douchecrème (fullsize) 250 ML voor EUR 3,50
  2. Beautea - spoil me handcrème (fullsize) 100 ML voor EUR 14,00
  3. YVES ROCHER- Anti-age global dagcrème (fullsize) 50 ML voor EUR 55,00
  4. ROC Enydrial Douche crème (luxe sample) 60 ML voor EUR 5,08
  5. ROC Enydrial Body Balsem (luxe sample) 15 ML voor EUR 1,27
Totale waarde van deze beautybox is: EUR 78,85De Beautybox is zeker de moeite waard. Je betaalt maar EUR 14,95 en je krijgt er een box van een veel hogere waarde voor terug. Deze box is van januari en is niet meer te bestellen maar mijn verwachting is dat de box van februari ook een mooie gevulde box zal worden. Zeker de moeite waard dus om een box te bestellen. Mocht je enthousiast zijn geworden de februari-box kun je gemakkelijk bestellen via de site van de Beautybox

De Beautybox heeft ook een facebook waar je op de hoogte wordt gehouden van de alle nieuwtjes en producten. Ben jij al lid van de beautybox? Of ben je enthousiast geworden over de wintermusthaves van deze beautybox? Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jouw wintermusthaves!
Deel dit artikel
Back to top