Inspiratie & Tutorials

Youtube 101 - de 'boyfriend does my make-up'-tag

Voelen jullie je al een beetje thuis in Youtube-land? Dan ken je vast wel de ''tags'', bepaalde ideeën of vragen voor een video die massaal gedeeld worden. Mijn all-time-favorite tag is de ''my boyfriend does my makeup'' video, waarbij de vriendjes van beauty guru''s zelf met make-up aan de slag gaan. Tja, je kan vast al raden dat het resultaat hilarisch is!

1. De meest bekende - Juicystar! 

Blair kennen jullie misschien wel als Juicystar07, één van de bekendste Amerikaanse guru''s. Haar (ex)vriend Sawyer doet een poging om haar op te maken, maar of dat nu zo goed lukt? Blair''s blikken naar de camera spreken boekdelen...

2. De liefste - FleurDeForce

FleurDeForce

is één van mijn favoriete Youtube guru''s, vanwege haar leuke persoonlijkheid! Al haar video''s zijn net zo sprankelend als deze, maar met haar vriend erbij is het toch wel extra schattig. Hij neemt het heel serieus en werkt met make-up die hij zelf gekocht heeft voor Fleur, dat zijn altijd bonuspunten voor vriendjes natuurlijk!

3. De grappigste - Beautycrush

Sammi en Ricky

nemen zichzelf en elkaar niet al te serieus, wat mij betreft het beste begin voor een grappige video! Zo te zien kijkt Ricky regelmatig naar Sammi''s video''s, spotten jullie de bekende hand achter het product om de camera scherp te stellen? Of hij er veel van opgestoken heeft is echter de vraag, want het resultaat is niet al te best. 

Dus... wat moeten mannen nu écht nog leren van make-up?

  • Ze denken wel dat ''natural'' hun favoriete look is, maar dat zien ze het liefst bereikt worden met een uitgebreide make-up routine die best wat meer waardering verdient.
  • Het is moeilijker dan het lijkt, geloof ons.
  • Als vriend jezelf toch bemoeien met make-up? Die interesse vinden we een stuk fijner tijdens het shoppen (kom lief, we zijn nog maar vier parfumeries in geweest, er zijn er vast nog veel meer!) dan als we net een uur ons best gedaan hebben op een make-up look.
  • En ze mogen dan zelf geen make-up gebruiken, dat is geen excuus om je huid niet te verzorgen!
Wat is jullie favoriete My Boyfriend does my Makeup video? Of zijn jullie meer fan van andere tags? Het afgelopen jaar zijn er ook heel veel Nederlandse varianten op deze video''s verschenen, zeker een aanrader om ook te kijken!
Deel dit artikel
Back to top