Inspiratie & Tutorials

Op je paasbest met leuke cadeautips

Dit weekend is het Pasen! We willen er allemaal op ons paasbest uit zien en natuurlijk aan de hand van de nieuwste trends. Printjes zijn helemaal in, niet alleen op de paaseieren maar ook op je nagels of op je jurkje. Van grafische tot ''floral'' prints, niets is te gek! Wij laten je een aantal leuke looks zien met bijpassende cadeautips.. Wil je voor iemand anders in het zonnetje zetten met Pasen? Dan hebben wij ook nog wel een aantal leuke cadeautips bijvoorbeeld voor je zusje of je vriend. 

De eerste trendlook draait helemaal om de grafische zwart-wit prints. Deze prints hebben we regelmatig over de catwalk voor bij zien stormen onder andere bij Louis Vuitton en Marc Jacobs. Dit leuke jurkje is van Asos (EUR 58,43) en is echt helemaal hip dit voorjaar. Makkelijk te combineren met een zwarte blazer en zwarte pumps. Je kan deze outfit nog wat hipper maken met een mooie bijpassende tas van Zara (EUR 39,50). Natuurlijk met een hint naar de ''animal-prints''. Om je look helemaal af te maken kun je uit je dak gaan met een grafische nail-art.. Ben je nu niet zo handig? Dan zijn deze nagelstickers van Nail Rock EUR (8,70) de oplossing, heel makkelijk aan te brengen en in een handomdraai heb je een hele toffe nail-art.

De floral trend is inmiddels niet meer weg te denken uit het huidige mode beeld. Dit een minder felle floral maar zeker niet minder leuk. DIt jurkje is ook nog eens flatterend rond de heupen door het peplum model (EUR 45,45). Geschikt voor een gezellige paasbrunch. Om de look extra bloemig te maken spray je wat van Viktor en Rolf''s Flowerbomb op (EUR 81,00 voor 50 ml). Je nagels kunnen vast ook een kleurtje gebruiken.. Deze prachtige diep auberigne kleur past goed bij dit jurkje en is van de MAC Archie''s collectie (EUR 14,50).

Het allervrolijkste jurkje voor Pasen is zeker dit jurkje van Common (EUR 79,95), dit kleurrijke heeft van alle trends wel iets. Zo zie je ombre, floral en grafisch zwart wit terug in dit jurkje. Perfect voor als Pasen bij jou thuis gevierd wordt en je de opvallende gastvrouw wilt zijn. Je huis mag dan natuurlijk ook wel lekker naar de lente ruiken. De geurkaars van Diptyque Rose Duet (EUR 50,85) is een limited edition, maar daarom niet minder lekker.. Steek deze aan en je hele huis zal heerlijk naar een Franse rozentuin gaan ruiken. Als je deze look draagt kun je beter je make-up wat rustiger houden. De bundle kit van Clinique(EUR 40,04) bevat een Chubby stick voor een subtiel tintje, een mascara om je een openere oogopslag te geven en een creme. Voeg nog een BB-creme toe en een lichte blush en je kunt stralend je gasten ontvangen op 1e of 2e paasdag.


Last but not least, de dierenprintjes-trend. We kennen allemaal de panter en de zebra prints al.. Maar insecten? Die had ik nog niet eerder gezien. Mcqueen by Alexander Mcqueen heeft dit schattige jurkje ontworpen, dat helemaal geïnspireerd op de vleugels van insecten (EUR 280,00). Heel blij wordt ik nooit van de insecten die om je hoofd heen zoeven maar aan de andere kant is dan de lente wel echt begonnen en kun je in ieder geval al lekker buiten zitten. Ik kan niet wachten tot ik lekker op het terras zit met een gezonde fruitsmoothie in het zonnetje. Fluwelen lippen van Chanel passen daar goed bij, de Chanel Rouge Allure Velvet (EUR 31,02heeft een mooie finish en zijn zeker een eyecatcher in combinatie met dit jurkje. Wil je je look nog iets sprookjesachtiger maken dan kan dit met dit glitterige lakje van OPI (EUR 14,95). Dit glitterlakje komt uit de Oz The Great And Powerful collectie en zal lekker schitteren als je buiten in de zon loopt.

En omdat het bijna Pasen is wil je misschien wel iemand anders lekker in het zonnetje zetten! Een kleinigheidje is altijd leuk om te geven maar ook om te krijgen.. Jong of oud, man of vrouw, wij kozen voor ieder wat wils.. Laat je inspireren en misschien gaat de zon ook nog wel schijnen dit paasweekend!

Essence cadeauverpakking EUR 6,99, Aveda light the way candle EUR 15,00, 4711 shower gel EUR 9,95, L''Oreal Luminizer code BB cream EUR 13,99, L''Occitane Magnolie & Mûre eau de toilette EUR 55,00 en Rituals Magic touch body cream EUR 11,00.

Frederic Malle voor Dries van Noten eau de parfum EUR 185,00 voor 50 ml , Versace Eros voor hem EUR 40,50 en Flash van Jimmy Choo voor haar EUR 39,75.

Bourjois Faux & fabulous tattoos EUR 9,99, Easy Nail art EUR 9,99, So laque glossy lakjes EUR 8,50 en Maybelline The Rocket Volum''express mascara EUR 14,49.
 
Heb jij al plannen voor Pasen? En trek jij ook wat leuks uit de kast? 
Deel dit artikel
Back to top