Inspiratie & Tutorials

Leuke betaalbare cadeautjes voor moederdag

Het is alweer bijna moederdag! Hoog tijd om alle lieve moeders van Nederland eens flink te verwennen en daar horen natuurlijk leuke cadeautjes bij! Met mijn studentenbudget kan ik niet zomaar de allerduurste cadeaus uitzoeken, gelukkig kun je voor wat minder geld ook hele mooie cadeautjes kopen! Ik heb producten gekozen die elke moeder wel kan gebruiken want al die lieve (schoon)moeders, oma''s en tantes mogen ook weleens in het zonnetje gezet worden!

  • Ben je niet zo creatief met leuk inpakken? Dan heeft Dove voor jou de oplossing! Exclusief bij Etos vind je een display waaruit je een roze cadeaudoos kunt pakken. Vervolgens kies je twee (mini)  producten die jouw moeder lekker vindt, die doe je samen met een roze douchepuff in het doosje. Dove heeft ook leuke, beschrijfbare stickers bij het doosje gedaan, zo maak je jouw cadeau af met een persoonlijke boodschap. Het cadeau kost EUR 4,99, een leuk prijsje voor een compleet cadeau!
  • Met moederdag vergeten we ook de oma''s niet, heb je een moeder of oma die dol is op 4711? Dan moet je eens kijken naar de 4711 Nouveau Cologne body lotion (EUR 9,95). Ze hebben ook lekkere andere producten voor onder de douche die menig 4711 fan blij zullen maken.
  • Douglas heeft naast hun eigen huidverzorgingslijn ook een uitgebreide haarverzorgingslijn waarin je bijvoorbeeld deze Brilliant Colour Shampoo (EUR 9,95) vindt. Deze roze fles zal niet misstaan in een leuk cadeaupakketje, wat doorzichtige folie eromheen met een lint en het cadeau is compleet. 
  • Moeders zijn soms behoorlijk druk en een beetje ontspanning kun je als moeder zijnde vast en zeker gebruiken. Het Dr. van der Hoog Crazy Cranberry masker (EUR 2,19) is een voedend en beschermend masker, heerlijk om even op te smeren als je moeder bent en je een momentje voor jezelf wilt.
  • Een veelgehoorde klacht van moeders zijn droge handen, een lekkere voedende handcreme kunnen deze moeders vast en zeker gebruiken. De verzorgende handcreme van Janzen (EUR 5,99) ruikt super lekker naar Jasmijn en Ylang-ylang en is verpakt in een handige meeneemverpakking.

  • Met een hydraterende en verzorgende body scrub van Decubal (EUR 12,50) zul je al snel een lach op jouw moeders gezicht toveren, want wie houdt er nu niet van een zachte huid? Deze scrub is speciaal voor de droge en gevoelige huid. Nu nog een leuk jurkje erbij en jouw moeder is helemaal klaar voor de lente!
  • Kennen jullie deze nog? Olaz beauty fluid (EUR 4,39) is al heel lang een must-have op het gebied van huidverzorging en jouw moeder heeft er vast en zeker wel eens van gehoord. Deze lotion is geschikt voor bijna alle huidtypes en is zo leuk geprijsd dat je er bijna twee zou kopen.
  • Op moederdag mag jouw moeder wel lekker in het zonnetje gezet worden en stralen. Nivea heeft de nieuwe Cellular anti-age lijn met een aantal fijne huidverzorgingsproducten voor een mooie prijs. De Nivea Cellular anti-age dagcreme (EUR 16,99) is een dagcreme met spf 15 die de huid weer zacht aan laat voelen en de huidvernieuwing stimuleert, dit is echt een fijne creme met zeer interessante ingrediënten.
  • Iedere vrouw houdt wel van een mooie lipstick en met de Rouge editions lipsticks van Bourjois (EUR12,99) zit je altijd goed. Bourjois heeft een groot aantal kleuren dus voor elke moeder is er wel geschikte kleur lipstick. 
  • Last but not least, deze schattige setjes nagellak van DA (EUR 8,99). DA heeft een aantal verschillende pakketjes met daarin drie verschillende nagellakjes in dezelfde kleurtoon. Ik koos voor Pink Passion, lief roze met glitters en shimmers. Perfect voor aankomende lente! 

Weet je wat ook een goed idee is? Om een cadeau te kopen voor jouw mama waar je zelf ook nog iets aan hebt! Dus waarom koop je niet die heerlijke Philosophy Raspberry Sorbet shampoo, shower gel & bubble bath? Een mega fles van 480 ml voor maar EUR 15,51 (exclusief te koop bij ICI Paris XL), dat is toch een fijne prijs voor zo''n heerlijke grote fles, wedden dat mama het niet merkt als ik ook af en toe een keertje doucht met deze frambozensorbet. Hihi.....

Haal wat leuke lintjes, strikjes stofjes en papier in huis. Het liefst in vrolijke kleuren natuurlijk, je kunt een kaart onder je lint stoppen of een lief gedicht op een kaartje schrijven. Het gaat er natuurlijk om dat je al die lieve moeders eens in het zonnetje zet, dus vergeet niet om een lekker ontbijtje te maken op moederdag! Binnenkort komt er nog een artikel online met leuke inpaktips en filmpjes hoe je jouw cadeau op een leuke manier in kunt pakken.

Wat is jouw ultieme moederdagcadeau? 
Deel dit artikel
Back to top