Reviews

Unboxing van de koninklijke Beautybox van april 2013

Afgelopen zaterdag kregen we de Beautybox van april binnen op de redactie. Stagiaire Vivianne en snuffelstagiaire Lotte testen deze koninklijke Beautybox uit, i.v.m. de troonswisseling heeft de Beautybox van deze maand een toepasselijk oranje tintje. Iedere maand komt er een nieuwe Beautybox uit, waar je je voor EUR 14,95 per maand kunt abonnneren. Wij hebben de producten kort getest en geven je een eerste indruk van de april box, waarin in elk geval een leuk oranje lakje zit. 

Bij het openen van de Beautybox hoorden we het Wilhelmus al.....grapje natuurlijk, maar door de oranje wikkel kregen we direct een oranje gevoel!   Op het kaartje dat in de box zit kun je precies zien welke producten er in de box zitten en lees je er direct wat informatie over, handig want zo weet je in elk geval wat je met de producten kunt doen, al zijn de producten dit keer niet echt onbekend. We vertellen je er nog wat meer over en als je op de linkjes klikt, dan kom je direct terecht bij de verkooppunten van de producten.

  • Het product dat Lotte meteen opviel was de Grace Cole Fruit Works Showergel (EUR 5,90). Een lekkere grote tube showergel van maar liefst 240 ml. De verpakking is lekker vrolijk en zomers daarnaast ruikt de watermeloen en roze grapefruit heel erg lekker fris en fruitig. In de andere box zat de strawberry en kiwi showergel, deze ruikt wat zoeter en nog snoepiger dus als je van zoete aardbeiensnoepjes houdt dan is deze showergel zeker een een aanrader. Lotte''s favoriet is de watermeloen en roze grapefruit! 
  • Een van Vivianne''s favorieten lippenbalsem is de Burt''s Bees lippenbalsem (EUR 3,95), ze heeft al een andere variant met granaatappel. In deze Beautybox zit de originele lippenbalsem met een heerlijke minty geur die een klein beetje tintelt door de toegevoegde pepermuntolie. Ideaal als je droge lippen hebt en wel een lekkere frisse lippenbalsem kunt gebruiken.
  • Een ander fijn product is de CB12 Mondwater is een reisverpakking van 50 ml. Een fullsize verpakking kost EUR 12,95 voor 250 ml, dus deze reisverpakking kost EUR 3,75. Ideaal voor in je handbagage op reis of voor als je een weekendje weg gaat. CB12 zou je 12 uur moeten beschermen tegen ongewenste geuren en een frisse adem is wel zo fijn, ook als je bijvoorbeeld niet de gelegenheid hebt om je tanden te poetsen. 
  • Er zijn twee versie''s van de Beautybox in omloop, in de ene box zit een lekker gezichtsmasker van Montagne Jeunesse (EUR 1,95) dat, om in de oranje sfeer te blijven, een fruitig masker is met framboos en oranje mango. Met een stralend zacht gezichtje ben je helemaal klaar voor Koninginnedag.
  • In de andere box vind je 2 mini bruisballen van Attirance (EUR 2,95), bijzonder aan deze bruisballen is dat ze handgemaakt zijn en druivenpitolie en zeezout bevatten waardoor de huid weer een boost krijgt en er fris uitgaat zien. Lotte''s tip voor als je geen bad hebt, je kunt ze ook in een voetenbadje gebruiken, juist door het kleine formaat.
  • Het laatste product is een onmisbaar oranje lakje voor Koninginnedag van Herome. Als je geluk hebt dan heb je in je box het echte koninginnedaglakje van Herome, de Take Away nail in de kleur 100 % Holland (4 ml EUR 2,95). Dit is een knaloranje met een subtiel roze shimmertje. In de andere box zat normaal Herome lakje in een koraaloranje kleur 88 Rio de Janeiro (7 ml EUR 7,50). Het 100 % Holland lakje dekt pas na drie laagjes en heeft een hele mooie shimmer. Het koraal kleurige lakje dekt al na twee laagjes. 

Lotte: ''Het is een leuke Beautybox voor rond Koninginnedag en als het lekker weer is. Het zijn niet allemaal producten die ik zelf dagelijks zou gebruiken maar al met al is het wel een leuke box. Het nagellakje van Herome is echt mijn favoriet uit deze Beautybox.''

Vivianne: ''Ik vind deze box een klein beetje tegenvallen, juist omdat er weinig producten inzitten waar ik echt nieuwsgierig naar ben geworden. Het zijn ook niet echt producten die ik zelf zou kopen in de winkel. Het oranje lakje vind ik dan wel weer heel leuk want oranje nagels zijn toch wel een must met Koninginnedag.''


We hebben ook even voor je uitgerekend wat de waarde is van de twee boxen, box 1 heeft een waarde van EUR 22,89 en box 2 heeft een waarde van EUR 18,39. Deze boxen hebben dus een veel lagere waarde dan de voorgaande Beautyboxen en dat is natuurlijk best jammer. Natuurlijk krijg je wel waard voor jouw geld, maar voor vrijwel hetzelfde bedrag kies je in de drogisterij producten uit die je zelf lekker vindt. 

De Beautybox kost EUR 14,95 per maand inclusief verzendkosten en deze april box kun je nu nog bestellen. Wees er snel bij want op=op. Op www.beautybox.nl kun je meer informatie vinden over de Beautybox, je leest daar ook wat exact de voorwaarden zijn voor het abonnement en hoe je kunt opzeggen. Heb jij de Beautybox van deze maand ook ontvangen? Wat is jouw mening erover?
Deel dit artikel
Back to top