Reviews

Dior Mystic Metallics collectie - review deel 2 met video

Gisteren hebben jullie het eerste deel van mijn review van de Dior Mystic Metallics collectie al kunnen zien en lezen. Vandaag is het tijd voor het tweede deel, met daarin de review/impressie video en een paar extra foto''s van de Mystic Metallics look, samen met een swatch van de magnetische nagellak. Die is eigenlijk veel mooier dan ik had gedacht, aanbrengen is ook heel simpel, maar dat zie je allemaal in de video. Kijk je mee?

Ik moet jullie eerlijk zeggen dat het Constellation palette wel vrij licht is, het is een beetje braaf en dat is best jammer, in de herfst en winter mogen kleuren juist wel wat donkerder en sprekender zijn. Natuurlijk kun je de donkere kleuren eventueel ook met een licht vochtig kwastje aanbrengen om de kleuren wat intenser te maken, maar dat doe ik zelf liever niet omdat de kleuren dan niet zo prettig blenden.
Maar...met een donkere eyeliner of eyepencil kun je de look toch wel iets donkerder maken, zo kun je in elk geval iedere kant op die je zelf wil. De oogschaduws zijn fijn in gebruiken en laten zich makkelijk opbrengen, met uitzondering van de paarse kleur met glitters, die is iets harder en blend niet zo fijn. Ik heb deze in de look alleen onder het oog gebruikt.

Ik ben wel te spreken over de New Red blush, het geeft mij echt een "sneeuwitje" blos, mooi tussen rood en roze in, dat staat eigenlijk toch wel het meest natuurlijk. Het lijkt toch net alsof ik even een frisse boswandeling heb gemaakt of een rondje heb hardgelopen? Op naar meer rode blushes! Durf jij dat ook aan?
De Bonne Aventure lipstick is op mijn lippen een stuk mooier dan de swatches op mijn hand, zo zie je maar weer dat je zo''n kleur altijd eerst moet testen op de lippen voordat je er een oordeel over velt! Ik ben persoonlijk niet zo''n fan van een bessenrode kleur als deze, maar misschien moet ik er gewoon nog aan wennen, we gaan dit soort tinten toch steeds meer zien. De Dior Addict extreme lipsticks zijn wel erg fijn in gebruik, dekken in een dun laagje, voelen licht en prettig aan op de lippen en hydrateren de lippen ook nog eens.

Magnetische nagellak kennen we natuurlijk alweer een paar jaartjes, welk merk kwam daar eigenlijk als eerste mee? Catrice en Essence hebben een soortgelijke nagellak al een behoorlijke tijd in hun assortiment, Dior is dus een beetje aan de late kant! Maar goed, de uitvoering van Dior is dan wel weer heel fijn en goed, niets mis mee. In het filmpje kun je zien dat de nagellak prettig is om mee te werken, de magneet is sterk en daardoor heb je het patroontje binnen een paar seconden op jouw nagel. Even laten drogen en klaar ben je, het ziet er toch best chique uit? Natuurlijk kun je de nagellak ook "gewoon" dragen, ik vind het een prachtige kleur namelijk.


Poes Yoshi was ook erg nieuwsgierig tijdens het maken van het fimpje
De Dior Mystic Metallics collectie is momenteel al te koop bij een select aantal verkooppunten zoals De Bijenkorf en grotere filialen van Parfumerie Douglas. Vanaf 21 augustus kun je de collectie overal vinden (bij alle Dior verkooppunten natuurlijk). Mijn aanraders zijn de heerlijke Diorshow Fusion mono''s en de nieuwe blushes. De nagellakjes zijn best mooi, maar naar mijn idee niet onmisbaar, je moet ook houden van de metallic finish. Het oogschaduwpalette is niet slecht, maar ook niet echt spectaculair qua kleuren of finishes, dat geldt eigenlijk ook voor de lipproducten. Kortom, de Mystic Metallics collectie is niet zo heel spannend, gelukkig is de uitbreiding van het vaste Dior assortiment dat wel, op naar de blushes en Fusion mono''s!

Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Welke producten zou jij wel willen hebben?
Deel dit artikel
Back to top