Nieuws

Giorgio Armani Nail Lacquers collectie, nieuw in september 2013

Giorgio Armani heeft alweer een aantal jaren (prachtige) make-up, maar er was tot nu toe één product dat echt ontbrak aan het assortiment : nagellak. Gelukkig heeft Mister Armani (of was het creatief directeur Linda Cantello?) geluisterd naar de wensen van zijn fans en klanten, vanaf september 2013 kunnen wij bij de Armani Beauty counter in De Bijenkorf terecht voor maar liefst 18 prachtige Nail Lacquers die in één laagje jouw nagels een klassieke Armani uitstraling geven.....

De kwaliteit van de make-up van Armani is zeer hoog en deze Nail Lacquers doen er zeker niet voor onder met hun bijzondere gel-fluidtextuur. Bij het aanbrengen van de lak verandert de geltextuur in een vloeibare Crystal Gel die bij het drogen zeer hard wordt. Door het combineren van twee soorten hars (epoxy en polyester) met een polymeer met kristalglans wordt de topcoat met de gekleurde nagellak gecombineerd. Het is dus niet meer nodig om een topcoat te dragen, al kan het uiteraard wel.

Er zullen 18 Nail Lacquers te vinden zijn in het assortiment, 6 prachtige tinten die passen bij het unieke Armani-blauw, 6 vurige rode tinten en 6 nude tinten  die neutraler zijn en heel goed te combineren. 


v.l.n.r. 700 Madreperla, 701 Bleu d' Armani en 702 Kaleidoscope

v.l.n.r. 703 Leather wood, 704 Amethyst en 705 Black petrol 

v.l.n.r. 502 Scarlatto, 503 Eccentrico en 301 Gio

v.l.n.r. 402 Teatro, 400 Four hundred en 602 Night viper

v.l.n.r. 100 Bianca, 101 Zero en 102 Second skin

v.l.n.r. 103 Parma greige, 104 Greige en 105 Taupe greige

prachtige Armani producten tijdens het persevent van Armani in de Penthouse suite van het Conservatorium Hotel in Amsterdam

één laagje Armani nail lacquer 400 Four Hundred heeft het zonder topcoat 4 dagen uitgehouden, een geweldige formule

Na het testen van één van de lakjes op het persevent ben ik alvast heel enthouisiast, het kwastje is fijn en vrij breed, waardoor je in één streek de hele nagel kunt voorzien van een laagje. De kwast houdt ook de perfecte hoeveelheid nagellak vast voor alle vijf vingers van één hand, zodat je niet telkens weer in het flesje hoeft te dopen met de kwast, handig als je haast hebt. De droogtijd is zeer kort, de pigmentatie van de rode kleur perfect en de houdbaarheid amazing! Binnenkort ga ik zeker nog wat andere kleuren uittesten!

De nieuwe Giorgio Armani Nail Lacquers zullen vanaf begin september 2013 voor EUR 23,00 verkocht worden bij de enige Giorgio Armani Beauty counter in Nederland die je kunt vinden in De Bijenkorf in Den Haag. Ben je daar niet in de buurt, dan kun je de producten van Armani gelukkig ook online shoppen in de online shop van De Bijenkorf.

Ben jij nieuwsgierig naar deze mooie nagellakjes? Heb je al iets van Armani Beauty geprobeerd sinds de producten in Nederland te koop zijn?

Deel dit artikel
Back to top