Reviews

Giorgio Armani Eyes to kill Excess mascara

Jullie weten misschien wel dat ik een fan ben van de make-up van Giorgio Armani? Armani is trouwens sowieso één van mijn favoriete merken, zowel in fashion, accessoires, huisinrichting etc, kortom...ik ben fan. Daarom vind ik het erg jammer dat de mooie make-up lijn niet in Nederland wordt verkocht, maar gelukkig is er een goed alternatief. Ik kocht onlangs de Giorgio Armani Eyes to Kill Excess mascara in de kleur Steel Black bij de fijne Belgische webshop Parfuma.com en binnen enkele dagen had ik mijn bestelling in huis. Kijk even verder voor een review....

Het gezicht van deze mascara is de prachtige Megan Fox, als we toch eens haar ogen konden krijgen door deze mascara te gebruiken zou dat toch geweldig zijn? Natuurlijk zit dat er niet in, maar ik ben eigenlijk wel erg tevreden met "mijn" resultaat en dat zegt eigenlijk best wel iets, want ik ben behoorlijk lastig...nou ja, ik ben niet lastig, mijn wimpers zijn dat. Maar gelukkig hebben ze nu een beetje hulp gekregen van Armani.

Volgens de berichten van Armani make-up maakt de mascara Eyes to Kill Excess de wimpers dikker, scheidt ze en geeft ze een verrassende, extra zwarte en duurzame lakfinish. De wimpers zijn perfect gevormd en nog compacter zodat ze het ultieme verleidingswapen worden. Het volumeeffect is overweldigend. Het geheime wapen van Eyes to Kill Excess is de combinatie van een unieke formule en een gepatenteerd, extra groot borsteltje. Dankzij het zeer precieze design, een exclusief netwerk van soepele haartjes, wordt elk wimpertje in een minimum aan passages perfect omgeven door een maximum aan mascara. Hierdoor is het volume voor elk wimpertje indrukwekkend. Deze uitzonderlijke volumemascara vormt onmiddellijk een zwarter dan zwart laklaagje op de wimpers zodat de blik ongeëvenaard dieper en intenser wordt.

Natuurlijk belooft iedere make-up fabrikant dat de mascara perfect is, maar in de praktijk blijkt perfectie in een mascara toch lastig te vinden. Toch kan ik dit keer echt zeggen dat ik meer dan tevreden ben. De mascara is prachtig verpakt in een zeer chique, zwart glanzende huls maar de mascara heeft wel één "nadeel", hij is namelijk enorm zwaar. De huls lijkt wel gemaakt van metaal en daardoor behoorlijk zwaarder dan andere mascara''s die ik in huis heb. Op zich geen echt nadeel, maar het is wel opvallend! Het borsteltje is vrij groot, maar niet al te extreem en is gemaakt van "normale" borstelhaartjes, geen kunstof stekeltjes dus.

De mascara brengt mooi en precies aan, in het begin is het wel nodig het borsteltje voorzichtig af te vegen aan een tissue om te voorkomen dat je teveel mascara opbrengt, maar na een paar dagen was dat al een heel stuk minder nodig. Ik vind dat de mascara mijn wimpers echt goed doet, mijn wimpers worden verlengd en krijgen meer volume, zonder klontjes! Het mooie aan het effect is dat het natuurlijk oogt en toch net die extra heeft die een make-up afmaakt, natuurlijk met extra dus.Ik vind echter dat de mascara niet extreem zwart en glanzend is, dat had nog wel iets heftiger gemogen van mij. De houdbaarheid is meer dan goed, mijn wimpers blijven de hele dag er goed uitzien, brokkelen niet af en voelen niet hard aan, bijwerken in de loop van de dag kan dus wel (zij het met mate) maar is voor mij niet nodig.

De Eyes to Kill Excess mascara is niet waterproof en laat zich normaal verwijderen met een oogmake-upremover. De mascara kost bij Parfuma.com EUR 32,00, er is ook nog een "normale" Eyes to kill mascara alsook een waterproof versie. Bestellen bij Parfuma.com is erg simpel, betalen kun je gewoon met iDeal, bij bestellingen boven de EUR 90,00 betaal je geen verzendkosten, anders betaal je EUR 9,00. Maar als je even rondneust in de webshop, dan kom je zomaar aan de EUR 90,00 (nou ja, ik heb er geen moeite mee). Binnenkort zullen jullie zeker nog wat Armani make-up producten voorbij zien komen, ik vind ze heerlijk & prachtig!

Deel dit artikel
Back to top