Nieuws

Tom Ford Beauty herfst make-up collectie 2013

Begin september ga ik drie dagen naar Londen voor een leuk event waar jullie snel over zullen horen. Sinds ik dat weet hou ik het nieuws van Tom Ford Beauty goed in de gaten, ik moet en zal de herfst make-up collectie van mijn favoriete merk niet missen! Vorige week werden dan eindelijk de beelden en informatie getoond en nu ben ik behoorlijk hyper, kijk je mee?

Over Tom Ford Beauty heb ik al vaker geschreven, maar toch heb ik het wel een beetje beperkt gehouden omdat de beautyproducten niet in Nederland worden verkocht. Maar daar gaat vanaf nu verandering in komen, ik ga mijn liefde voor Tom Ford vanaf nu veel vaker met jullie delen. Hopelijk worden jullie dan net zo enthousiast als ik en kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat Tom Ford Beauty nu eindelijk ook eens in Nederland wordt verkocht....je kunt maar een droom hebben!

Op naar de informatie over de herfst make-up collectie van Tom Ford, wat is het allemaal prachtig!

Ombré Eye Color Trio Palette ($60)

 • The She Wolf trio met de kleuren Deep Black/Brown, Light Charcoal en Silver Lead.
 • The In the Pink trio met de kleuren Pink Rose, Pink Champagne en Ballet Slipper Pink.

Eye Primer Duo ($50)

Hier ben ik erg nieuwsgierig naar, een eye primer of basis die ervoor zorgt dat oogschaduw beter blijft zitten (tot wel 15 uur). Het is een duo met een cream base en een transparante poeder, dat heb ik nu nog nooit gezien!

Eye Defining Pen in Deeper ($55)
Het is een beetje lastig te zien tegen de donkere achtergrond, maar dit is lijkt me een eyeliner met een fijne tip met aan de andere kant een iets dikker kwastje, om zo de perfecte eyeliner te creeeren.

Ultra Length Mascara in Ultra Raven ($42)
Extra lange wimpers in een diepzwarte kleur, daar teken ik voor! Nu is dit niet bepaald een goedkope mascara, maar omdat de producten van Tom Ford zo goed zijn, ben ik toch wel erg nieuwsgierig.


Lip Color ($49)/EUR 45,00
Jammer genoeg geen nieuwe kleuren lipstick bij deze herstcollectie, de focus ligt op vier bestaande kleuren. Tom Ford lipsticks zijn wel heel fijn, mede door de bijzondere ingredienten zoals soyazaadextract, Braziliaanse Murumuru boter en kamillebloemolie. De lipsticks zijn extreem gepigmenteerd en zeer langhoudbaar, terwijl ze heel fijn voelen op de lippen, ik ben echt fan en zou ze het liefst allemaal willen hebben.

 • Vanilla Suede (beige)
 • Sable Smoke (rosy beige) 
 • Crimson Noir (red) 
 • Bruised Plum (plum) 

Nail Lacquer ($32)/EUR 30,10
 • Show Me the Pink (pink/nude)
 • Black Sugar (plum)

 
Eye Color Quads ($78):
De oogschaduwquads zijn prachtig, ik heb er zelf (maar) één, daar gaat snel verandering in komen als ik weer in Londen ben. Er gaan vier varianten verdwijnen : Cobalt Rush, Violet Dusk, Burnished Amber en Crushed Amethyst, maar gelukkig komen er vier nieuwe voor in de plaats, ik heb nog geen foto's gezien.

 • Orchid Haze: roze en paars
 • Ice Queen: koel, blauw en grijs
 • Seductive Rose: bleekroze, roze, lila en een rijke pruimenkleur
 • Lavender Lust: licht lavendel, een bleke pruimenkleur en diep aubergine

Dat wordt flink sparen, de producten zijn nl. nogal duur....en dat is een understatement! Ik heb geen euro prijzen voor jullie bij de meeste producten, omdat die niet in Nederland worden verkocht. Toch is er een verkooppunt waar ze nagellaken en lipsticks verkopen, dat is Parfuma in Antwerpen en ze hebben gelukkig ook een fijne webshop, ik shop er ook graag! 

Nu maar duimen dat de collectie begin september ook daadwerkelijk binnen is bij Selfridges of Harrods en dat ik wat tijd heb om te gaan shoppen (anders moet het later maar online....)! Wat vind jij het mooiste product van Tom Ford? 

Deel dit artikel
Back to top