Nieuws

Share the feeling met een vlog uit Londen

Jullie hebben vast meegekregen dat ik drie dagen naar Londen ben geweest, samen met 6 geweldige beauty & fashionbloggers uit de hele wereld. Dat was op uitnodiging van Boots No.7, het huismerk van de Britse winkelketen, zij willen zich met dit project (want dat is het) meer profileren in de landen buiten de U.K. Wij hebben in de drie dagen kennis gemaakt met Boots, van de fabriek waar de producten gemaakt worden tot de flagshipstore op Oxford Street, kijk je even mee naar een vlog en foto's van dag 2?


Hoi! Half zeven vertrekken na een gezellig feestje/etentje de avond ervoor is helemaal niet zo makkelijk, gelukkig bestaan er grote zonnebrillen en kunnen we onze make-up nog even in de trein doen.

Boots vind zijn roots in Birmingham, waar de familie Boot vandaan komt, daar staan ook nog steeds de belangrijkste fabrieken en onderzoekslaboratoria. Maar we zijn onze kennismaking gestart in het Lenton House, oorspronkelijk het familiehuis maar nu een "guest house" van het bedrijf. We zijn er met open armen ontvangen!

Het archief van Boots is geweldig, ze hebben er zelfs nog beautyproducten uit de jaren 30 van de vorige eeuw, die worden zeer zorgvuldig bewaard en wellicht ooit eens opgenomen in een museum over het bedrijf. Wat vinden jullie van de nagellakpotjes? Geweldig toch? Volgens mij had mijn oma ook zulke potjes op haar toilettafel?

De advertenties in de jaren veertig waren echt geweldig mooi, zo'n look wil ik nu ook nog wel! En het handige reissetje is ook nu nog een goed idee, compleet met flesje foundation lotion.

Mijn mede Tom Ford zonnebrillen lovers, met uitzondering van Line links...zij droeg een Celine bril! Haha...Mona, Lisa en ik gingen voor Tom!

Na het Lenton House kregen we een uitgebreide rondleiding in de fabriek van Boots, de gebouwen zijn ontworpen door zeer bekende architecten Skidmore, Owings & Merrill, het staat zelfs op de monumentenlijst. Het gebouw is voorzien van veel glas en is heel licht en ruim van opzet, heel anders dan andere fabrieken.

Weg met onze fashionable outfits, we moesten ons omtoveren in steriele, bepaald niet vrouwelijke fabrieksarbeiders....alleen daarom zou ik niet in deze fabriek willen werken. Maar....het was toch wel erg interessant om te zien hoe de Boots producten worden gemaakt, dus wie weet!

Na de fabriek waren de testfaciliteiten van Boots aan de beurt, er staan tienduizenden mensen in het testbestand van Boots en zij werken jarenlang mee aan allerlei testen. De huid van de testpersonen wordt eerst gefotografeerd en geanalyseerd, waarna het testen kan beginnen, de testpersonen komen regelmatig terug en doen verslag, waarna er wordt bekeken wat de resultaten zijn. Ik ben ook getest en ondanks dat ik een beetje "bang" was voor het resultaat, mocht ik tevreden zijn, al mijn waarden waren diep in het groen en mijn huid was is uitstekende conditie voor mijn leeftijd.Pffffff.......

Dit Lift & Luminate serum duo voor dag & nacht van No.7 is als zeer goed uit de tests gekomen, vooral de pigmentvlekken zullen veel minder zichtbaar worden aldus te testpersonen en eerlijk gezegd ben ik daar erg nieuwsgierig naar. Natuurlijk ben ik direct aan het testen geslagen, ik ga jullie er zeker snel meer over vertellen. Kun je niet wachten? Ga dan naar de Facebook van Boots Nederland en like.....

In de avond hebben alle zeven bloggers hun geheimen gedeeld, dat was heel gezellig in de prachtige suite in The Boundary, compleet met champagne, vinegar chips en Lola's cupcakes. Meling uit Hong Kong bracht parelpoeder mee, dat we direct in onze champagne hebben gestrooid...wat bijzonder! 

Kijk ook even mee naar mijn vlog:


Wil je meer zien over onze belevenissen? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op de speciale "Fabulous 7" app op de Facebook van Boots Nederland, daar maak je ook kans op het nieuwe Lift & Luminate dag & nacht serum duo, zeker even gaan kijken dus! Deze bijzondere zoektocht naar de beautygeheimen wordt zeker nog vervolgd.....zie je mij al reizen naar Thailand, Hong Kong, Noorwegen, Zweden, Dubai en Los Angeles? 
Deel dit artikel
Back to top