Inspiratie & Tutorials

Vlog - met MAC Cosmetics mee naar Paris Fashion Week

Vorige week ging ik samen met twee collega editors van Red en Cosmopolitan op uitnodiging van MAC Cosmetics twee dagen naar Parijs. Samen met PR kanjer Diederik hebben we in twee dagen tijd enorm veel gezien, gehoord, gefotografeerd en gefilmd....want in Parijs is altijd heel veel te doen en te zien. Zeker tijdens Fashion week, dan bruist de stad nog meer dan normaal. In mijn vlog van vandaag krijg je alvast een voorproefjes, mijn fotoverslag volgt namelijk nog....

In de video zie je wat fragmenten van mijn backstage bezoekjes voor de shows van Barbara Bui en Christian Wijnands, het is fascinerend om te zien hoe de make-up artiesten onverstoorbaar hun werk doen in alle drukte, zo knap! En de modellen zijn ook helemaal in hun eigen wereld, waarbij ze af en toe ook gewoon onder het make-uppen even what's appen of een selfie maken. De sfeer backstage was bij beide shows heel erg ontspannen, ik kon dus ook rustig mijn gang gaan. 

Naast de backstage bezoekjes heb ik op de tweede dag in Parijs ook een speciale VIP treatment gekregen in de MAC store op de Champs-Elysees door de lieve Anne-Sophie. Ik was behoorlijk in mijn nopjes met het resultaat! Mocht je een keer in de buurt zijn van de winkel, ga dan zeker even naar binnen in deze grootste MAC winkel van de hele wereld!

Morgen ga ik jullie nog meer vertellen over mijn bezoekje aan Parijs, uiteraard vertel ik dan ook meer over de looks bij de shows....maar jullie hebben het al gezien, ze waren niet bepaald kleurrijk! Haha...heb ik weer!

Deel dit artikel
Back to top