Nieuws

Chanel Nuit Infinie kerstmake-up collectie 2013

Chanel verrast mij behoorlijk met hun nieuwe kerst make-up collectie Nuit Infinie! Nee, ik ben niet zo verrast door de prachtige La Precieuse rouge allure velvet lipstick of de bijpassende Rouge Rubis nagellak. Ook de Moon light poudre universelle libre is niet echt verrassend, maar de topper van de collectie is de geweldige, exclusieve creatie, Ombres matelassées de Chanel in de kleurencombinatie Charming. Eindelijk eens geen gebakken oogschaduws, kijk snel verder....

In het langwerpige doosje van de Ombres Mattelassées  vind je 5 poederoogschaduws in een kleurencombinatie van beige, bronze en donkerpaars, met zowel een satijnen als glinsterende finish. Uit reviews van o.a. Lisa Eldrigde heb ik al gebrepen dat het echt een topper moet zijn, een soort "Naked palette" a la Chanel, waar je heel veel verschillende combinaties mee kunt maken.
Naast dit zeer mooie oogschaduwpalette vinden we in de collectie ook twee mooie nieuwe kleuren Illusion d'ombre, een platina brons en een paars/zilveren versie. Ik ben gek op deze producten, ze zijn ideaal voor een snelle, maar mooie look!

Ombres matelassées de Chanel Charming EUR 55,00

Illusion d'ombre EUR 30,00

827 Initiation

837 Fatal
Cils scintillants Bronze platine EUR 30,50

Ligne graphique de Chanel 117 Bronze EUR 33,00

Joues contraste 84 Accent EUR 38,50

Poudre universelle libre 77 Moon light EUR 44,00

Rouge allure velvet EUR 32,00
317 La précieuse & 327 La Désirée
Rouge Allure EUR 32,00
217 Radieuse
Le vernis EUR 23,00
677 Rouge rubis
De Rouge Allure Velvets van deze collectie zijn prachtig, een heerlijke sprekende rood en een diepe burgundy, de trendkleur van dit seizoen, die ook een bijpassende nagellak heeft (de Accessoire nagellak die opnieuw uitkomt, hier kun je een swatch vinden). Rouge Rubis is een heldere rode nagellak die extreem goed dekt, ik draag nu al een paar dagen maar één laagje van de lak en het effect is perfect. Natuurlijk ga ik jullie nog meer swatches laten zien binnenkort, ik wacht nog even op het palette dat ik nog moet binnenkrijgen.

De Chanel Nuit Infinie kerstmake-up collectie 2013 zal vanaf 31 oktober 2013 te vinden zijn bij de bekende verkooppunten van Chanel zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas. De genoemde producten zijn allemaal slechts tijdelijk te koop, ze behoren niet tot het vaste assortiment van Chanel.

Ben jij nieuwsgierig naar het Ombres Matelassées palette?

Deel dit artikel
Back to top