Reviews

NARS Killing me softly blush palette

Als ik ergens een zwak voor heb, dan is het voor blushes, bronzers en highlighters....hoeveel ik er ook in mijn stash heb, ik zie er altijd wel één (of twee) die ik echt moet hebben. Dat had ik afgelopen weekend zeker ook toen ik het mooie nieuwe NARS Killing me softly blush palette zag tijdens het online shoppen bij Selfridges. Natuurlijk belande het in mijn winkelmandje en na twee dagen kreeg ik het al binnen, ik hou er nu al van! Past perfect in mijn NARS blush stash....

Dit palette is zeker niet mijn eerste NARS aankoop, er zijn er al heel veel aan vooraf gegaan en inmiddels heb ik toch wel een stuk of twintig, ach zo gaat dat nu eenmaal als je fan bent. NARS maakt nl. geweldige blushes, waarvan er een aantal echte holy grails zijn geworden in de loop der jaren. Ik ben vooral fan van Orgasm, Lovejoy, Laguna en Lister, maar in de loop der jaren zijn er heel wat mooie blushes geweest bij NARS die ik ook graag gebruik.

In het nieuwe Killing me softly blush palette vind je 3 blushes en 1 highlighter : linksboven Gilda blush, linksonder Outlaw blush, rechtsboven Albatross highlighter en rechtsonder Orgasm blush. 

NARS producten zijn altijd verpakt in een mat zwarte, rubberen verpakking, de palette's zijn altijd vrij plat, hebben een grote spiegel en er zitten geen kwasten of applicators bij. Ik vind de verpakkingen wel lelijk worden na verloop van tijd, jammer is dat, ze worden een beetje smoezelig, vooral als je ze meeneemt in een tas. Je kunt ze ook niet goed schoonmaken, zonde!

v.l.n.r. Gilda, Outlaw, Orgasm en Albatross


In de Europese webshop van NARS betaal je EUR 42,00 voor dit palette, dat in totaal 10 gram product bevat, een normale blush of highlighter weegt 4,5 gram en kost EUR 30,00. Dat betekent dat je een mooie prijs betaalt voor deze hoeveelheid product en je kunt ook nog eens kiezen uit 4 verschillende kleuren. Kortom, dit is zeker een aanrader! Vind je deze kleurencombinatie niet echt mooi, dan kun je ook kiezen voor het Foreplay of Adult consent blush palette.

Op de foto draag ik Gilda en Orgasm

links zonder blush en rechts met, ik hou van blush!Willen jullie meer zien van NARS? Laat het mij dan zeker even weten, ik heb aardig wat producten die ik ook heel vaak gebruik, dat kun je trouwens ook best zien op de foto hierboven, sommige zijn behoorlijk gebruikt!

Ik koop mijn NARS producten altijd via de volgende verkooppunten:

Wat is jouw favoriete blush?

Deel dit artikel
Back to top