Algemeen

Heb je nog advies nodig voor jouw kerstlook of hulp bij het zoeken van cadeautjes? Vraag het mij!

Over twee weken is het kerstmis en mijn voorbereidingen zijn al in volle gang, de cadeautjes voor de familie zijn besteld, mijn outfit is bijna samengesteld en ik weet zelfs al wat ik ga klaarmaken op tweede kerstdag. Misschien kun jij nog wel wat hulp gebruiken bij het plannen van jouw kerstlook (zowel beauty als modegerelateerd) en kun je best wat advies gebruiken voor de cadeautjes die je nog wilt kopen. Ik ben er voor je, stel je vraag dus gerust bij de comments of mail ze mij!

Kerstlook?
Jullie hebben al verschillende kerstcollecties voorbij zien komen op Beautyscene, maar de echte kerstlooks moeten nog komen, die zul je volgende week zien. Maar misschien heb je al ongeveer een idee hoe jouw kerstlook eruit gaat zien, maar kun je nog wel wat advies gebruiken hoe je bijvoorbeeld jouw nieuwe oogschaduwpalette kunt combineren? Of lukt het je echt niet om de kleuren mooi te blenden? Welke blush draag je nu bij een nude lipstick en hoe, in hemelsnaam, breng je nu een mooie winged eyeliner aan?  Hoe combineer ik mijn mooie nieuwe glitterjurkje, kan ik dan nog wel glitters op mijn nagels dragen of wordt dat echt teveel? En hoe doe je dat voor een kerstborrel op jouw werk? Moet dat heel feestelijk of mag het gewoon een werkoutfit met kerstmuts zijn?

Cadeautjes voor onmogelijke mensen?

Je kent ze wel, de mensen waarvoor het ieder jaar weer extreem lastig is om iets leuks te vinden. Jouw vader misschien, die je liever niet weer een paar sokken cadeau wilt doen. Of het nichtje van 13 jaar die graag een lekkere parfum wilt hebben, maar welke zou je voor haar moeten kiezen? Hoe kies je nu een mooie geurkaars voor iemand, de keuze is in de winkels soms zo groot? 

Heb jij nog een dringende vraag? Laat dit mij dan weten! Dat mag je doen op allerlei manieren, net wat je zelf handig en prettig vindt.Ik zal de vragen verzamelen en beantwoorden in een artikel dat deze week nog online komt, misschien maak ik er wel een filmpje van. Don't be shy...geen vraag is te gek en je mag echt alles vragen, ik zal mijn best doen zo goed mogelijk te antwoorden! 
Deel dit artikel
Back to top