Reviews

Kerstlook 2013 met Lancôme Hypnôse eyes & Rose Etincelle blush highlighter

Met nog 3 avond te gaan voordat het kerstmis is, heb ik voor jullie een tweede kerstlook helemaal gemaakt met producten van Lancôme. Dit keer heb ik de nieuwe Hypnôse dazzling color gebruikt, de mousse/creme oogschaduws met een prachtige glans en prima pigmentatie die heel goed blijven zitten. Handig, want zo weet je zeker dat de make-up die je 's ochtends hebt aangebracht ook 's avonds nog goed zit. Ik hou ervan! Kijk je mee?

Ik heb twee van de Hypnose dazzling color (EUR 27,00gecombineerd met de blush highlighter en de prachtige lipstick nr. 189 Rouge Etincelle (EUR 31,50) van de Happy Holidays collectie, maar ik heb ook nog twee kleurtjes uit het Hypnôse Doll eyes D02 Reflet d'amethyste palette (EUR 57,00) gebruikt en de Lancôme show false eyelashes van de Lancôme by Alber Elbaz collectie (EUR 40,00).

De Hypnose dazzling colors zijn stevige mousse oogschaduws met een prachtige glans en fijne glitters die op de huid een poederachtige finish geven, cream to powder dus. Ze zijn opvallend langhoudend en komen niet in de fijne lijntjes terecht, zelfs niet aan het einde van de dag, iets wat ik uiteraard heb uitgeprobeerd. Je zult het hieronder zeker zien, want de look die ik draag had ik al de hele dag op...al heb ik de valse wimpers wel later aangebracht.

Bij de Hypnose dazzling colors krijg je een kort, stevig kwastje waarmee je de oogschaduw best kunt aanbrengen, al gebruik ik zelf liever een normaal, echt haren kwastje. Je kunt de hypnose eyes ook als eyeliner gebruiken, al zijn de kleuren niet al te gepigmenteerd en glanzen ze nogal, daar moet je van houden.

bouncy....het is zo'n grappige textuur!

Lancôme Hypnose dazzling colors in de kleuren Diamant argenté, Quartz taupe, Saphir noir en Emeraude eternelle

v.l.n.r. Diamant argenté, Quartz taupe, Saphir noir en Emeraude eternelle

Lancôme blush highlighter 001 Rose Etincelle, deze zeer lichtroze highlighter is echt niet te gebruiken als een blush, daarvoor is de kleur niet geschikt, maar als highlighter voldoet deze wel prima. Reken maar wel op behoorlijke glans en vooral veel fijne shimmer die best snel over het hele gezicht dwarrelt. Dat is prima voor een feestje, maar voor overdag misschien een tikje overdreven.


Lancôme L'Absolu rouge 189 Rouge Etincelle (EUR 31,50) - een prachtige rode tint met een klein vleugje koraal die heerlijk aanvoelt op de lippen, in één streek dekt en zeer licht aanvoelt, de glans is semi-mat en ik vind dit dus echt een prachtige kleur, love it!

De look die ik heb gemaakt is vrij simpel, ik heb Quartz taupe op mijn ooglid aangebracht, gecombineerd met Saphir Noir in de buitenste ooghoek, in de arcadeboog en onder het oog. In de binnenste ooghoek zit de lichtste kleur uit het Hypnose doll eyes D02 en als kleur onder mijn wenkbrauw heb ik de Rose etincelle highlighter gebruikt. Ik heb een zwarte superslick liquid eyeliner van MAC gebruikt en natuurlijk de false eyelashes van Lancome.

close-up
Mijn foundation en concealer zijn van NARS, ik heb alleen nog wat bronzer op en geen blush, wel nog een vleugje highlighter op mijn wangen.

Best feestelijk toch? En ook nog eens langhoudend, dat is echt fijn! Voordeel van creme oogschaduws zoals deze is ook dat ze geen fall-out geven, het is lekker schoon werken zo en dat is ook wel fijn als je het druk hebt. De false lashes zijn ietsje te groot voor mij, maar ik vond het zonde ze af te knippen, het ging ook best voor de foto. Maar als ik ze echt ga dragen, dan knip ik er toch een klein stukje af.

Raak jij al geïnspireerd voor jouw kerstmake-up? Heb je deze Hypnose dazzling colors van Lancôme weleens geprobeerd, ze zijn echt fijn!

Deel dit artikel
Back to top