Reviews

Lancôme L'Absolu velours lipsticks - review en swatches

Fluwelen lippen zijn helemaal in, dat hebben jullie al bij verschillende merken kunnen zien. Riri Woo van MAC was een prima voorbeeld, maar ook de Hot Lips van Ellis Faas voldoen aan alle eisen voor trendy lipsticks van 2014. Lancôme bracht onlangs ook nieuwe lipglosses uit, die toch meer lijken op vloeibare lipsticks met een fluwelen finish. Ik heb de L'Absolu velours getest, in dit artikel vertel ik wat ik ervan vindt en laat ik je swatches zien, kijk je mee?

Ik heb vijf L'Absolu velours getest...en ik laat verderop maar 4 swatches zien, hoe kan dat nu weer? Nou...omdat ik de vijfde gewoon vergeten ben, ik zal de foto's later nog even toevoegen voor de volledigheid.

Er zijn  negen kleuren Lancôme L'Absolu velours te vinden in de winkels, ik laat jullie er 5  van zien. Ze zijn verpakt in een slanke, kunststof verpakking met een transparante huls waardoor je de kleuren goed kunt zien.

L'Absolu velours hebben een sponsapplicator, die in het midden holler is, hierdoor zou er meer lipgloss (lipstick) op de applicator moeten blijven zitten, waardoor je ze in één streek kunt kleuren. Hmm...ik vind de applicator zelf niet zo fijn, ik moet toch echt meerdere keren over mijn lippen gaan voor een echt goede dekking. Het "scherpe" puntje is wel goed geschikt om de lippen te omlijnen, zodat je de lipsticks netjes kunt aanbrengen.

v.l.n.r. Velours d'etincelle, Velours de caprice, Velours de grenade, Velours de pêche en Velours de magenta

Review
L'Absolu velours zijn echt vloeibare lipsticks, ze dekken behoorlijk goed, zijn dus heel goed gepigmenteerd en voelen lekker zacht aan op de lippen. Om ze netjes aan te brengen moet je wel een paar keer over de lippen gaan met de applicator, zeker als de lippen een beetje vochtig of vettig zijn. En toch is het wel nodig om een verzorgende balsem aan te brengen, ik vind nl. dat de L'Absolu velours mijn lippen wel een beetje droog maken, droger dan bijvoorbeeld de Ellis Faas Hot lips, maar ook weer niet zo droog als RiRi Woo. Tijdens het aanbrengen hebben de lipsticks een beetje de neiging om in de fijne lijntjes te kruipen, maar als je even goed blijft smeren komt het goed, nadat ze ingedroogd zijn heb je er geen last meer van. Kortom, prachtige lipsticks in mooie kleuren die wel een goede basis nodig hebben, een beetje extra TLC voor jouw lippen is dus echt nodig. Oh ja, ze zijn behoorlijk langhoudend, maar overleven een kerstdiner niet, kijk ook even uit met een welkomskus...die blijft namelijk zeker achter op de wangen van de ontvanger!

Swatches
172 Velours d'Etincelle193 Velours de Caprice362 Velours de pêche373 Velours de Magenta

De Lancôme L'Absolu velours zijn momenteel al te koop, je betaalt EUR 29,00 per stuk voor deze dekkende lipglosses met een fluwelen finish. Je vindt ze bij alle Lancôme verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL, Parfumerie Douglas en andere parfumerieën.

Zoek je voor een feestelijke look nog een mooie, dekkende lipstick met fluwelen finish? Dan zou je zeker even bij Lancôme moeten kijken, grote kans dat je terecht komt bij deze L'Absolu velours!

Deel dit artikel
Back to top