Reviews

Charlotte Tilbury Fallen Angel luxury palette & Matte revolution lipstick

Bij Selfridges shop ik het liefst als ik in Londen ben, ik hou enorm van dit shopwalhalla! Nu ben ik alweer een tijdje niet in Londen geweest, maar gelukkig is er ook een fijne online shop van Selfridges! Vorige week plaatste ik een bestelling met mooie producten van Charlotte Tilbury, één van de topmerken die Selfridges verkoopt en dat we helaas nog niet in Nederland kunnen kopen. Kijk je mee naar mijn review?


Charlotte Tilbury heeft een aantal mooie producten uitgebracht speciaal voor de feestdagen, maar ik was ook al heel nieuwsgierig naar de Matte Revolution lipsticks, alle reden om te bestellen natuurlijk!

Charlotte Tilbury Luxury palette Fallen Angel GBP 45,00


Mooi! De oogschaduws zijn allemaal behoorlijk glanzend, er zitten echter geen glitters in. De oogschaduws zijn fijn van structuur, heel zacht, hechten perfect en blenden prima, ze geven helemaal geen fallout! Dat doet Charlotte heel erg goed!


 
in het doosje vind je 3 mini lipsticks van elk 1 gram (een normale lipstick weegt 3,5 gram) die exact gelijk zijn aan de normale, fullsize lipsticks. Je draait ze gewoon omhoog, hebben prima afsluitbare dop waaraan een lintje zit, zo kun je ze ook eventueel in de kerstboom hangen! Haha...een hele boom vol met mini-lipsticks, hoe leuk zou dat zijn?


dit zijn de kleuren in het doosje : Penelope Pink, Bitch Perfect & So Marilyn. Het zijn allemaal bestaande kleuren van de K.I.S.S.I.N.G lipsticks, leuk om ze zo eens te proberen.

v.l.n.r. Penelope Pink, Bitch Perfect & So Marilyn


Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G lipstick Bitch perfect

De Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G lipsticks zijn heel fijne, cremige lipsticks met een mooie, medium tot volledige dekking en een satijnen finish. De lipsticks doen mij qua textuur heel erg denken aan de lipsticks van Tom Ford, ze ruiken ook exact hetzelfde. Het setje is natuurlijk heel schattig, maar ik had het iets leuker gevonden als er een roze kleur in had gezeten, nu lijken de twee lichtste kleuren best op elkaar. Maar...ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren van deze lipsticks! Die kosten trouwens GBP 23,00 per stuk, er zijn momenteel 11 kleuren te vinden bij Selfridges.De Matte revolution lipstick voelt in het begin bij het aanbrengen wat hard en droog aan, het eerste laagje moet even "los" komen maar als dat eenmaal zo is, dan brengt de lipstick prima aan. Ik vind de pigmentatie niet tegenvallen, maar toch moest ik de eerste keren wat meer moeite doen om de kleur netjes langs de randjes aan te brengen. Inmiddels lukt dat prima, maar hou er zeker rekening mee als je deze een keer gaat testen.

De textuur van de lipstick is heel licht, hij plakt eigenlijk helemaal niet en eigenlijk voel je de lipstick niet zitten, dat is zeker een voordeel. De houdbaarheid is prima, maar eerlijk gezegd vind ik deze niet heel veel langer houdbaar dan andere matte lipsticks, ze blijven over het algemeen best goed zitten.

 

Ik kijk een tikje verdrietig, ik was niet helemaal lekker eergisteren, binnenkort op Instagram een vrolijkere foto van deze lipstick, ik ben er namelijk wel blij mee!

Je ziet het, Charlotte Tilbury is echt een mooi merk en de producten zijn zeker fijn en van perfecte kwaliteit. Als je ooit richting Londen gaat, dan moet je zeker eens langsgaan bij de counter in Selfridges, daar kun je alle producten lekker testen en laten aanbrengen. Ik kan je ook aanraden om Charlotte Tilbury te volgen op Instagram, zij is een visagiste die samenwerkt met de grote designers en bekende celebrities, leuk om te zien. En ze is de favoriet van Tom Ford, bij zijn shows bedenkt zij altijd de make-up en die is altijd geweldig, ik ben echt fan van haar stijl!

Charlotte Tilbury make-up kun je bestellen bij Selfridges maar ook bij haar eigen webshop, www.charlottetilbury.com, net wat je zelf fijn vindt. Ik heb nog meer producten van Charlotte Tilbury, willen jullie nog weleens een review zien?

Deel dit artikel
Back to top