Reviews

Anastasia Beverly Hills - Liquid lipsticks Bloodline, American Doll & Sweet Talker swatches

Vorige week liet ik jullie al even kort kennis maken met de nieuwe Liquid Lipsticks van Anastasia Beverly Hills. Prachtige matte, vloeibare lipsticks met een extreme pigmentatie die ook nog eens zeer langhoudend zijn, wie wil dat nu niet? Ik in elk geval zeker wel en ben er dan ook echt heel blij mee! Vandaag laat ik jullie de swatches zien van de drie kleuren die ik heb : Bloodline, American Doll en Sweet Talker, kijk je even mee?

Anastasisa Liquid Lipstick $ 20,00 (momenteel alleen nog te bestellen via www.anastasiabeverlyhills.com, later ook via Sephora.com)

Ik heb drie kleuren gekozen, waaronder twee rode tinten die toch iets van elkaar zouden moeten verschillen, American Doll leek op de swatches iets donkerder en een tikje koeler dan Bloodline. Maar eerlijk is eerlijk, qua kleur liggen ze heel dicht bij elkaar, kijk maar verder!

"a full-coverage matte lipstick in liquid form. This formula stays true to color, delivers intense payoff, and stays put for hours"  ofwel een matte lipstick in vloeibare vorm die een volledige dekking geeft. De formule is kleurvast, geeft een intense kleur en blijf urenlang zitten. 

ingrediëntenlijst op de verpakking, zoals je ziet hebben de verschillende kleuren soms ook een ietwat andere samenstelling. Misschien is het ook goed om te weten dat de producten van Anastasia Beverly Hills "cruelty free" zijn en dus niet getest worden op dieren!

De verpakking lijkt op die van een lipgloss, je ziet de formule direct door het transparante venster, de kleuren zijn in de verpakking exact zoals ze op de lippen komen, de kleur die je ziet draag je binnen een paar tellen op je lippen!

van boven naar beneden : Bloodline, American Doll & Sweet Talker

de applicator is heel fijn, het is een "gewone" applicator gemaakt van zacht materiaal die schuin afgesneden is aan één zijde, hiermee kun je de Liquid Lipstick in één veeg over de lippen verdelen. Het uiteinde is best puntig en stevig, hiermee kun je de lipcontouren netjes volgen waardoor de lipstick ook daar goed terecht komt. Ik vind het een heel fijne, stevige applicator die zeer geschikt voor deze textuur. Zie je ook dat er in het midden iets meer lipstick blijft zitten? Dat is een reservoir waar wat lipstick in terecht komt, in principe hoef je de applicator niet meer extra in de tube te dippen om genoeg kleur te krijgen.

v.l.n.r. Anastasia Liquid Lipstick Bloodline, American Doll & Sweet Talker

 

Ik heb de lipsticks allemaal achter elkaar geswatcht, ik heb ze direct aangebracht op "blote" lippen, ik heb geen primer, lipbalm of lippotlood gebruikt, dat is ook echt niet nodig. Wil je een lipbalm aanbrengen onder deze lipsticks, doe dat dan een half uurtje van te voren en laat het goed intrekken, hap daarna de lippen even af op een tissue en breng dan de Liquid Lipstick aan. Zorg ook dat de lippen droog zijn, anders "pakt" de lipstick niet zo goed, laat daarna even drogen en de lipstick zit muurvast. Wil je iets corrigeren, doe dat dan heel snel met een wattenstaafje en eventueel wat micellair water! De lipstick geeft niet af op mijn tanden als hij eenmaal droog is, maar tijdens het aanbrengen kan het weleens gebeuren, check dat even voordat je de deur uitgaat!

Anastasia Liquid Lipstick Bloodline - een bloedrode kleur die een heel klein beetje oranje in zich heeft, al mag het eigenlijk geen naam hebben, je ziet het eigenlijk alleen op de detailfoto. De kleur brengt supersimpel aan, maakt de lippen mooi glad en vol, geeft een matte finish en blijft urenlang zitten.

Anastasia Liquid Lipstick American Doll - een rode kleur die net ietsje dieper is dan Bloodline en iets koeler qua tint, deze zal je tanden een klein beetje witter maken dan de Bloodline, maar zoals je zelf kunt zien is het verschil maar minimaal. Ik zou American Doll aanraden als je een koele huidtint heb, bij een warme huidtint passen ze eigenlijk allebei prima. Ook de American Doll brengt fijn aan, je ziet dat ik deze niet zo heel netjes heb aangebracht, ik zie wat "kale" plekjes bij de randjes, mijn fout!

Anastasia Liquid Lipstick Sweet Talker - een frisse roze met een koele ondertoon die mooi combineert met een look met donkere kleding, al kun je deze ook heel goed bewaren voor de zomer, een heerlijk zomers kleurtje! De lipstick brengt ook makkelijk aan, al vind ik de lichtere kleur de lippen iets minder glad maken dan de rode tinten, maar het is maar een subtiel verschil.

 

Review

 

Ik heb de Liquid Lipstick van Anastasia inmiddels een paar dagen gedragen (natuurlijk wel 's avonds verwijderd) en ik ben nog steeds onder de indruk, de formule is geweldig! De kleur is intense en blijft de hele dag zitten, zelfs na een etentje. Check natuurlijk wel even in een spiegeltje na een lunch of diner, want er kan best wat lipstick verschoven zijn en in het midden van je lippen zal de lipstick vervagen. Dat los ik altijd op door even met een vinger over mijn lippen te wrijven, dan heb ik wel een gekleurde vinger, maar mijn lipstick zit weer goed. De Liquid Lipstick geeft niet tot amper af op kopjes of glazen, maar wel bij kussen, al is dat ook minimaal en hangt het ook af of je lippen nat zijn.

De formule is mat, dat is heel mooi, maar zorgt ook wel voor een ietwat droog gevoel op de lippen, dat kan eigenlijk niet anders. Maar bij deze Liquid Lipsticks valt dat echt erg mee, ik merk wel dat ze anders aanvoelen dan een glanzende lipstick, ik heb niet de behoefte om lipbalm te smeren, het is gewoon even wennen. Je kunt eventueel heus wel een lipbalm over de lipstick heen aanbrengen, dan gaat de lipstick alleen wel glanzen, maar dan kan ook mooi zijn. Het verwijderen van de lipstick is niet zo simpel, je moet behoorlijk boenen met een goede make-up remover, de kleur zal al snel ook jouw huid terechtkomen. Maar goed, dat hoort er nu eenmaal bij als een lipstick zo goed blijft zitten, het is wel te doen!

 

Ik ben fan, dat moge duidelijk zijn en vind het dan ook één van de musthave make-up producten van dit moment! Daar ben ik niet alleen in, volgens mij zijn alle buitenlandse vloggers en bloggers fan! Of de Liquid Lipsticks ook naar Nederland komen? Dat weet ik niet, voorlopig kun je alleen bestellen bij www.anastasiabeverlyhills.com, lees in dit artikel nog even hoe mijn ervaring was.  Welke kleur staat op jouw wishlist?

Deel dit artikel
Back to top