Blogs & Editorial

Het is kerstmis, geniet van twee fijne dagen vol liefde, plezier en verwennerij!

De pre-kerststorm is gaan liggen, de zon schijnt fijn door de ramen op de discokerstballen in onze boom en het kerstontbijt is inmiddels op. Vandaag is het echt kerstmis en ik ben van plan er heerlijk van te gaan genieten. Twee dagen vol familie, liefde, gezelligheid, kerstfilms en lekkers, wat een rijkdom eigenlijk! Ik hoop natuurlijk dat jullie ook heerlijke kerstdagen zullen hebben en vooral veel tijd kunnen doorbrengen met familie en vrienden, daar draait het om deze dagen (en om een fijn kerstmake-upje natuurlijk *wink*)

Mijn kerstgeurkaarsen branden de hele dag door, gisteren de Nazareth van Cire Trudon

Je hebt waarschijnlijk jouw kerstlook al aangebracht, maar als je nog inspiratie nodig hebt kun je ook nog even naar mijn looks van vorig jaar kijken, ik heb toen een metallic look van Estée Lauder gemaakt en een "Adele inspired" look met producten van Sisley. Je vindt ze hier:

Estee Lauder & Sisley
Just in : het Urban Decay Naked 3 palette, misschien wordt dat wel het palette waarmee ik mijn kerstlook ga maken? Ik hou je op de hoogte! Ik heb het palette al in november besteld op www.hqhair.com

Mijn eerste kerstdag staat in het teken van koken, vooral veel koken voor morgen, dan vieren we namelijk kerstmis en de verjaardag van Sem met de hele familie bij ons thuis. Ik maak, traditiegetrouw, een Indische rijsttafel, en dat betekent dat ik vandaag in elk geval de vleesgerechten moet klaarmaken zoals de Rendang, Ajam pedis en Bali rundvlees. Er staat ook nog een zelfgebakken appeltaart op de planning, op verzoek van de jarig en dan moet ik toch echt nog een klein kerstdiner voor vandaag maken. Wij gaan vandaag voor carpaccio, gevogelteragout, kalkoendijen (bij gebrek aan een lekkere grote kalkoen) en Eton Mess als nagerecht....best lekker en niet al teveel werk.

Ik wens jullie twee heerlijke dagen toe, waarbij ik vooral hoop op gezelligheid en liefde met de mensen om je heen. Want ondanks dat we ons druk maken om het perfecte kerstdiner of de hoeveelheid kerstcadeautjes draaien deze dagen vooral om familie, vrienden en geliefden. Geniet daar vooral van en mocht de kalkoen toch aanbranden of de soufflé instorten, geef jouw kleine een dikke knuffel extra en haal je schouders op....zo erg is het niet! En als het cadeau dat je krijgt niet helemaal naar wens is, bedank de gever hartelijk en laat het gaan....niet is vervelender dat je druk maken om dit soort dingen als je eigenlijk kunt genieten. Denk maar aan The Grinch....kennen jullie hem ook?


De beroemde quote van The Grinch uit het boek van Dr. Seuss
Fijne kerstdagen voor iedereen!! En bedankt dat jullie vandaag toch nog even hier zijn komen kijken! XXX
Deel dit artikel
Back to top