Nieuws

Sisley Tropical Spirit lentemake-up collectie 2014

Sisley brengt deze lente een make-up collectie uit met een tropisch randje, toch bestaat de Tropical Spirit collectie niet uit producten met felle kleuren. Gelukkig niet, want hoe leuk en kleurrijk dat misschien ook is, draagbaar is het niet altijd. Gelukkig is dat wel het geval met de glanzende tinten die Sisley deze maand uitbrengt, die staan prachtig bij de licht gebruinde huid die je krijgt na gebruik van de wonderschone Phyto-touche Illusion d'été.


Phyto-touche Illusion d'été EUR 78,50 - een bronzer die aanvoelt als een gel, maar op de huid transformeert in een glanzend, gekleurd poeder om de huid een stralende tint te geven. De kleur past zich aan de huidskleur aan en bevat geen glitters.

Phyto-ombre glow Pearl & Gold EUR 34,50 - met ongeveer dezelfde textuur als de bronzer zijn deze oogschaduws vooral geschikt om een subtiele glans te geven in de binnenste ooghoek of wenkbrauwbot.

Phyto-ombres eclat nr. 11 Burgundy & nr. 17 Stardust EUR 34,00

Phyto-khol Star nr.3 Pure sapphire & Khol perfect nr.8 Purple EUR 39,00


Phyto-lip star nr.5 Shiny ruby & nr.9 Modern fuchsia EUR 39,00

De bronzer is zeker het topstuk van deze collectie, maar vlak ook de mooie oogschaduws niet uit, die zijn enorm fijn in gebruik, goed gepigmenteerd en lekker zacht. Zoek je nog een mooie blush om de look compleet te maken? Goed nieuws, de L'Orchidee blush/highlighter (EUR 76,90) is nog steeds te koop en is heel erg de moeite waard, zeker één van mijn favorieten van de afgelopen jaren!

De Sisley Tropical Spirit collectie zal vanaf deze maand te koop zijn bij de Sisley verkooppunten zoals Parfumerie Douglas en ICI Paris XL. Willen jullie de producten nog in een review zien? Waar ben je het meest benieuwd naar?
Deel dit artikel
Back to top