Nieuws

Lancôme Lip Lover - balsem, lipstick en lipgloss in één product, love it!

Lancôme introduceert binnenkort een nieuw product om onze lippen te voorzien van een prachtige kleur, de Lip Lover. Het is een combinatie van een hydraterende lipbalm, een gepigmenteerde lipstick en een gladmakende lipgloss die perfect past in hun nieuwe "in love" lijn. De applicator is nieuw en heel handig, waardoor je de gloss/lipbalm/lipstick sneller en mooi kunt aanbrengen, zodat je binnen een paar tellen mooie volle lippen krijgt in een fijn tintje. Kijk je mee naar de kleurtjes die eraan komen?

Lily Collins gefotografeerd door Solve Sundsbo


Lip Lover 311 Rose d'eau & 312 Pointe de Rose

313 Rose Ballet & 314 Case-noisette

316 Rose Attrape-coeur & 321 Rose Contre-temps

334 Coraile Cabriole & 338 Rose des Cygnes

336 Orange Manege & 337 Lip Lover

339 Fuchsia Attitude & 353 Rose Gracieuse

355 Framboise Etoile & 356 Belle de Rouge

357 Bouquet final & 361 Violette Pirouette

363 Rose de Minuit & 362 Bordeaux Tempo

De verpakking past prima bij de reeds bestaande "In love" lipproducten van Lancôme, ik vind het fijn dat je de kleur van de Lip Lover direct kunt zien door het venster, mooi! Ik ben benieuwd naar de formule, ik heb een klein vermoeden dat deze een beetje zal gaan lijken op de Gloss Volupté van Yves Saint Laurent en die zijn al erg fijn (maar wel behoorlijk vol glitters). Ik hou zelf meer van creamy, dekkende kleuren die de lippen mooi glad maken en liefst niet te erg plakken. Binnenkort ga ik het uittesten!

De nieuwe Lancôme Lip Lover zal vanaf april 2014 te vinden zijn bij de bekende verkooppunten als De Bijenkorf, ICI Paris XL en diverse andere parfumerieën, ze gaan EUR 25,00 per stuk kosten. Je kunt de kleuren ook goed met elkaar combineren om zo de lippen voller te laten lijken, gebruik dan een lichtere Lip Lover op het midden van de lippen.

Waar moet een goede lipgloss voor jou aan voldoen? Veel kleur of juist mooi transparant? Met of zonder glitters?

Deel dit artikel
Back to top