Algemeen

Dior Bronze Make-up summer 2009

Jaarlijks brengt Dior een mooie make-up collectie uit speciaal voor de zomermaanden (al kun je de producten natuurlijk het hele jaar door gebruiken). De producten uit de collectie accentueren de door de zon getinte huid en verzorgen daarnaast de huid, die dat wel kan gebruiken na het zonnen.

In de collectie zijn veel nieuwe producten te vinden zoals de limited edition Sun Couture Clutch, dat is een absolute musthave is voor de zomer! Lees snel verder....  

DIOR SUMMER MAKE-UP

NL Release 18 maart 2009 (Sun Couture clutch beschikbaar op 11 mei 2009)

Om het hele jaar door te stralen, ook zonder zon, ontwikkelde Dior deze zonnepoeders, 2 daarvan zijn dit jaar nieuw: Dior Bronze Poudre Soleil Original Tan EUR 42,40 (nieuw) Een heerlijk zonnepoeder, perfect voor de normale tot droge huid voor een natuurlijke, stralende teint en een heldere finish. Deze is verkrijgbaar in 4 tinten : Healthy Tan, Honey Tan, Amber Tan en Spicy Tan. Dior Bronze Collagen-Activ SPF 15 EUR 48,40 (nieuw) Dit is een zonnepoeder dat een gladmakend en anti-verouderend effect heeft op de rijpere huid. Het zorgt voor bescherming, kleur en verzorging tijdens en na het zonnen. Ook deze poeder is verkrijgbaar in 4 tinten : Healthy Tan, Honey Tan, Amber Tan en Spicy Tan. Dior Bronze Matte Sunshine EUR 42,40 De zonnepoeder die perfect geschikt is voor de normale tot vette huid omdat deze een matterend effect heeft, maar toch zorgt voor een natuurlijk,glanzend resultaat. Ook deze poeder is weer verkrijgbaar in 4 tinten : Healthy Tan, Honey Tan, Amber Tan en Spicy Tan. Gelukkig voor mij zitten er in deze collectie ook 2 hele mooie blushes Dior Bronze Harmonie de Blush EUR 40,80 Een geweldige blush met 4 prachtige tinten in een, die zorgt voor een stralende zonneharmonie die de make-up compleet maakt. De blush is er in 2 kleurcombinatie''s : Rose Brazilia en Coral Riviera

  Maar er is nog meer want zoals altijd zijn er ook een aantal producten dat gelimiteerd wordt uitgebracht, daarvoor moet je dus echt snel naar het Dior verkooppunt gaan, want op=op! De Sun couture clutch is echter pas op 11 mei 2009 beschikbaar, dus daarvoor moet je nog even wat geduld opbrengen. Dior Bronze Collagen-Activ SPF10 EUR 25,10 Limited edition Een beschermende gloss voor volle lippen en een ware innovatie; het is de allereerste gloss van Dior die de lippen hydrateert, beschermt en voller maakt. De universele tint, teder roze, accentueert de natuurlijke schoonheid van de mond. Sun Couture Clutch EUR 75,60 Limited edition, beschikbaar op 11 mei 2009 Dit is toch wel het pronkstuk van deze collectie, dit prachtige zomerse make-uppalet zorgt met zijn zonnige gloed voor betoverend effect op de huid. Het palet bestaat uit een bronzer, highlighter en lipgloss, tevens krijg je een blushkwast en lippenseel bij dit palet.

Ik vind de collectie er echt goed uitzien, ik weet uit ervaring dat de zonnepoeders/bronzers van Dior heel fijn en mooi zijn, dus wat dat betreft zijn het echte aanraders en natuurlijk moeten jullie even gaan kijken bij de Sun Couture Clutch, als die uitkomt op 11 mei! De overige producten zouden in principe nu in de winkels moeten liggen, maar wellicht nog niet overal, dus als je het zeker wilt weten kun je het beste even bellen met de winkel waar je wilt gaan kijken en kopen.

Deel dit artikel
Back to top