Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty ontdekkingen van november 2014

Bij ieder pakje dat ik binnenkrijg en bij ieder event dat ik bezoek ben ik opnieuw nieuwsgierig, "welk product zal erin zitten?", "is het echt zo fijn als ze beweren?" of "hoe werkt het nu echt?". Ja, ik ben en blijf altijd op zoek naar nog fijnere, mooiere en betere beautyproducten, zelfs na al die jaren beautyproducten testen. Deze maand ontdekte ik een zalige parfum van Tom Ford, een bijzondere tandpasta, het eerste handserum dat ik ooit heb getest en een zalige bruisbal met mandarijnen van Lush. Kijk je even mee naar mijn beauty ontdekkingen van november 2014?

  • MAC Keepsakes/Hanging Travel Bag EUR 36,00 - vorig jaar (of was het alweer twee jaar geleden?) kocht ik al eens zo'n  handige tas om mee op reis te nemen en nog steeds gaat die regelmatig mee op reis. Jammer genoeg werkte één rits minder fijn en daarom heb ik toch maar een nieuwe besteld. Ik doe al mijn make-up erin, rol de bag op en neem hem mee in de koffer, eenmaal aangekomen hang ik de bag zo ergens op in de badkamer en hoef ik niet alles eruit te halen, ideaal!
  • Swissdent Crystal Repair & Whitening tandpasta EUR 22,00 - een bijzondere tandpasta, die bedoeld is voor gebruik in de avond. De bijzondere formule remineraliseert het tandglazuur waardoor het sterker wordt en blijft. Ook zou de formule op lange termijn (veilig) zorgen voor wittere tanden. Ik vind het een fijne tandpasta en ik gebruik deze nu iedere nacht, echt effect zie en merk ik nog niet, daarvoor moet je natuurlijk wel wat langer blijven poetsen! Wel duur...
  • Lush Dashing Santa Ballistic EUR 4,95 - jammer genoeg gaat Sem vrijwel nooit meer in bad en neem ik er ook te weinig de tijd voor, maar de laatste weken gebruiken we eigenlijk altijd deze heerlijke, naar mandarijnen ruikende bruisbal. Ik heb er een aantal in Engeland ingeslagen, zoveel goedkoper dan in Nederland.
  • NARS Light reflecting setting powder EUR 36,00 - gekocht bij Sephora in Parijs in een opwelling, maar wat een goede koop is dit geweest! Het poeder is heel licht van textuur maar is perfect over iedere foundation, het zorgt voor een iets mattere finish maar legt geen extra laagje op de huid en de glow blijft. Zeker een fijne poeder om mee te nemen, mede door de geweldige, platte verpakking!
  • Laura Mercier Lip Glacé Garnet EUR 27,00 - zoek je nog een mooie, burgundy lipgloss die je lippen mooi laat glanzend, glad maakt en van een transparante kleur voorziet? Dan is dit zeker een aanrader, de kleur is geweldig!
  • Guerlain L'Homme Ideal eau de toilette EUR 64,00 - Natuurlijk heb ik de ideale man, hoe zou ik het anders al meer dan 21 jaar met hem uithouden? Hij is stoer, knap, slim en lief....en hij draagt sinds kort deze fijne houtachtige, licht kruidige geur met een vleugje citrus! Ideaal natuurlijk! Haha...nee, zo zoetsappig is het allemaal niet, maar deze nieuwe Guerlain is wel heel fijn, aanrader voor de kerstdagen!
  • Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Radiance Makeup SPF 15 EUR 80,00 - een nieuwe foundation, speciaal voor een oudere huid met mooie verzorgende ingrediënten, ik ben er altijd weer gevoelig voor. De echte review volgt zeker nog, maar voor nu kan ik alvast verklappen dat deze foundation luxe en rijk aanvoelt, goed dekt en een mooie glow geeft. De prijs is wel behoorlijk hoog, maar ja...als het echt een "holy grail" is? 
  • Bottega Veneta Knot shower gel EUR 40,00 - Knot is zeker een van mijn favoriete geuren van de laatste tijd, een warme, maar toch frisse geur vol citrus en mooie witte bloemen. In zo'n geur hul ik mij het liefst de hele dag en daarom is deze shower gel een echte "staple"....die is flesje nummer 2! Gelukkig is de bodycreme iets zuiniger in gebruik....die is ook geweldig!
  • Tom Ford Patchouli absolu eau de parfum EUR 190,00 - van patchouli hou je of niet...er is volgens mij geen echte tussenweg! Nu ben ik er echt wel gek op, een parfum met patchouli staat voor mij eigenlijk gelijk aan een sexy, tikje dierlijke geur. Nu wordt patchouli in veel parfums een tikje overheersd door andere (bloemige) ingrediënten die dat sexy effect wat afzwakken, maar dat gebeurt echt niet bij deze amazing patchouli geur van mijn man Tom Ford! Dierlijk, sexy, een tikje donker en mysterieus, maar niet zwaar of zoet, een fantastische geur voor een zwoel of spannend avondje....gotta love it. Liefst draag ik deze geur iedere dag, inmiddels ruiken al mijn favoriete kledingstukken dus ook naar Patchouli Absolu. Ik heb mijn exemplaar bij Parfuma vandaan, die hadden hem al snel in huis!
  • Aveda Hand relief night renewal serum EUR 39,00 - een serum voor mijn handen? Dat had ik eigenlijk nog niet eerder gebruikt, maar wat een ontdekking is het! Nu ben ik al fan van de Hand Relief creme van Aveda dus heel verbaasd was ik niet dat ik dit serum ook heel fijn vind. Het moet de hele nacht intrekken en zorgt dan voor prima hydratatie en werkt tegen pigmentvlekjes, prima ontdekking dus! 
  • Armani Eye & brow Maestro EUR 35,00 - hierover hoef ik jullie niets meer te vertellen, in deze review lees je waarom ik er nu al groot fan van ben, een geweldige ontdekking dus!
  • Kiehl's Creme de Corps Soy Milk & Honey Whippe Body Butter EUR 36,00 - jaren geleden kreeg ik voor het eerste deze, naar een toetje ruikende, body creme opgestuurd en ik ben sindsdien groot fan! Ik gebruik het zeker niet iedere dag, want het is wel een vrij sterk geurende body creme, maar de textuur en de geur zijn beide geweldig. Als je de "fluffy" creme opbrengt wordt je op slag vrolijk en de geur is hemels, het ruikt naar kokospudding...jum! Deze speciale versie is ontworpen door Craig & David, lekker kleurrijk!
  • Weleda Skin Food EUR 10,99 - zoek je voor de winter nog een creme die echt helpt een droge, ruwe huid tegen te gaan? Dan is deze Skin Food creme van Weleda het proberen waard. De formule is echt goed, de prijs prima en de creme werkt echt! De creme is wel wat stroef, maar als je deze eerst even opwarmt in jouw handen, gaat het verdelen makkelijker, gebruik hem wel als je echt een ruwe huid hebt, anders is het misschien wat teveel van het goed. Natuurlijk kun je deze ook plaatselijk gebruiken!

En natuurlijk is het nieuwe design van Beautyscene zeker ook een nieuwe ontdekking, zijn jullie al een beetje wegwijs geworden? Durven jullie het al aan om een review te schrijven over een product dat jij graag gebruikt? Ik denk dat de andere lezeressen het super zouden vinden als je ook jouw mening deelt! Ik trouwens ook, wie weet zie je jouw favoriete product wel terug in mijn beauty ontdekkingen van volgende maand!

Wat zijn jouw beauty ontdekkingen van de afgelopen maand geweest? Heb je al typische winterse producten in gebruik momenteel?

Deel dit artikel
Back to top