Blogs & Editorial

Vivianne's Beauty Treasures deel 1

In Vivianne''s Beauty Treasures laat ik de producten zien die ik gevonden heb op de Beautyscene redactie! Er komen heel veel mooie producten voorbij die niet altijd in een artikel belanden maar toch de moeite waard zijn om te vermelden. Andere producten heb ik getest en vind ik erg prettig in gebruik. Deze ''treasures'' wil ik graag met jullie delen.. De Kure bazaar lakjes (EUR 16,75) zijn echt super, ze lakken mooi en hebben hele leuke draagbare kleurtjes. Deze twee zijn mijn favoriet. De Sephora wattenstaafjes (EUR 6,50) waar al remover inzit is echt ideaal, je breekt ze open en de vloeistof loopt in je wattenbolletje. Handig voor onderweg of voor als je uitgaat. De lipbutters van Nivea (EUR 2,99 alleen te koop bij Kruitvat) zijn leuk voor in je tas. Voelen fijn aan en ze ruiken echt heel erg lekker. De BB-creme van Catrice (EUR 5,99) is echt perfect, een van de betere BB-cremes die ik geprobeerd heb. Mooie dekking, voelt fijn aan en blijft ook nog eens lang zitten.

De Benefit they''re Real mascara (EUR 23,00) had ik al een keer eerder gebruikt, maar heb ik eigenlijk herontdekt. Het lijkt wel alsof je valse wimpers krijgt met deze mascara. De Naked-skin BB van Urban Decay (EUR 38,90) is erg transparant maar is wel fijn voor in de zomer of als je gaat sporten. Ik vind het soms fijn om geen foundation te dragen en deze is erg licht en met een beetje concealer is hij echt heel fijn. De 24/7 glide on pencil van Urban Decay zijn echt longlastig en super zacht. Debbie is er enorm fan van en ik snap nu waarom. Ook het lippotlood van Urban Decay viel mij op. Makkelijk aan te brengen en heeft een goede pigmentatie. Beide potloden kosten EUR 16,00. Over de Rimmel Apocalips  EUR 10,99 heb ik een artikel geschreven, en ik ben heel tevreden over de textuur en de houdbaarheid. Aanrader dus!

 De laatste ''treasure'' Is dit schattige setje van LOOkX. Hele lieve zachte oogschaduwkleuren en ik vind die spikkels erg grappig. Ze doen mij een beetje aan macarons denken, de lipgloss in de paarsroze tint kost EUR 18,25. De oogschaduws kosten EUR 7,75 per stuk, net zoals het doosje waarin ze passen, handig want je kunt ze ook vervangen als ze op zijn. LOOkX heeft ook enkele nieuwe kwasten, deze potloodkwast (EUR 18,95) heet eigenlijk een blendkwast en is vooral fijn om precies oogschaduw aan te brengen.

Dit waren mijn ''Beauty-treasures'' van deze week. Er komt natuurlijk ontzettend veel voorbij hier op de redactie. Vaak post ik leuke producten al op Twitter of Instagram. Natuurlijk ben ik ook regelmatig onderweg om de laatste nieuwe producten te ontdekken en ook dat deel ik graag met jullie.

Naar welke ''Beauty-treasure'' ben jij benieuwd geworden? Of heb je zelf een product ontdekt dat je misschien wel met mij wilt delen? 

Deel dit artikel
Back to top