Reviews

Eindelijk mooie en sterke wimpers dankzij Revitalash!

Vorig jaar december zag ik het even niet meer zitten met mijn wimpers, ik baalde er zo van! Nu heb ik nooit echt mooie, lange en gekrulde wimpers van mezelf gehad, maar ze hadden vorig jaar toch wel een dieptepunt bereikt....niet leuk! Mijn wimpers waren kort, recht en hadden amper kleur maar, zelfs met de beste mascara viel het niet mee om er nog iets van te maken. Een persbericht met sample van de Eyelash conditioner van Revitalash kwam dus als geroepen op dat moment en ik ben het gaan gebruiken, iedere dag, voor drie maanden lang! Het resultaat : mooie, lange en gekrulde donkere wimpers, ook zonder mascara. 

Wat is de Eyelash conditioner van Revitalash Advanced?

 

De Eyelash conditioner zou je kunnen omschrijven als een wimperserum, het is een verzorgend product voor de wimpers, die je direct bij de wimperimplant aanbrengt. Je kunt het vergelijken met een middel dat de haargroei op het hoofd stimuleert zoals Nioxin, ook dat breng je direct bij de haarwortels aan.

Wimperserums bestaan al een tijdje en zijn op de markt gekomen nadat oogartsen merkten dat een bepaald geneesmiddel tegen glaucoom (=hoge oogdruk en een van de belangrijkste veroorzakers van slechtzienheid) zorgde voor dikkere, langere en gekrulde wimpers bij hun patiënten. Een mooie bijkomstigheid van een geneesmiddel en natuurlijk zijn daar slimme doktoren mee "aan de haal gegaan", want er zijn nogal wat mensen op de wereld die klagen over te korte, rechte en lichte wimpers. Het belangrijkste werkzame ingrediënt in de cosmetische wimperserums was bimatoprost, een ingrediënt dat zeker zorgt voor wimperstimulatie maar ook bijwerkingen had zoals een verkleurde huid en irritatie in de ogen. Inmiddels gebruikt Revitalash dat ingrediënt meer, maar heeft de fabrikant een ander ingrediënt ontwikkeld dat net zo'n goed resultaat geeft : dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide.

Naast dit belangrijke ingrediënt (waarvan nog geen wetenschappelijk bewijs is dat het ook echt werkt) zie je op de ingrediëntenlijst ook andere verzorgende bestanddelen staan zoals glycerine, verschillende peptides, calendula extract, ginsengwortelextract en biotine ofwel vitamine H of B8.

In een flesje Revitalash Advanced Eyelash conditioner zit 2 ml en daar doe je ongeveer 6 maanden mee (volgens Revitalash 3 maanden, maar het is zeker zuiniger in gebruik), ik heb zelf eerst een sample size gebruikt van 1 ml en daar heb ik ruim drie maanden mee gedaan.

Hoe gebruik je het?

De Eyelash conditioner is een transparante vloeistof die je opbrengt als een eyeliner. Je gebruikt het iedere avond, nadat je je make-up goed hebt verwijderd en ervoor hebt gezorgd dat de huid rond de ogen goed schoon is. Ik breng wel iedere avond oogcreme aan, maar dat doe ik niet boven mijn ogen.

Je plaatst het fijne kwastje direct op de wimperimplant van de bovenwimpers en trek een (denkbeeldig) lijntje van binnen naar buiten, dat is alles wat je hoeft te doen. Je ziet de Eyelash conditioner niet en voelt ook niets, toch moet je er wel voor uitkijken dat het niet in het oog terecht komt. De vloeistof irriteert zeker niet, ook niet als het in het oog terecht komt, maar je kunt er wel even wat wazig door zien, al trekt dat na een paar minuten weer weg.

in de handleiding staat ook waar je op moet letten als je de Eyelash conditioner gaat gebruiken, zo is het niet verstandig om dit product te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. En ook als je een chemokuur ondergaat kun je dit product beter niet gebruiken, het is natuurlijk wel mogelijk dit product te gaan gebruiken na je een chemokuur hebt ondergaan. Maar overleg wel altijd eerst met je arts, voor de zekerheid.

 

Mijn (toch wel) tere huid boven en onder mijn ogen heeft in de drie maanden dat ik de Eyelash conditioner gebruikt heb geen nadelen ondervonden, de huid is niet geirriteerd geraakt en ziet er niet rood of droog uit, ik zie eigenlijk geen verschil met daarvoor. Ook heb ik geen last gekregen van geirriteerde ogen, hooguit voelde ik het weleens als ik per ongeluk iets teveel Eyelash conditioner aanbracht, je hoeft dus echt maar heel weinig aan te brengen voor een goed resulaat.

 

Het is wel heel belangrijk om vol te houden, zoals ik al verteld heb ik het serum nu drie maanden gebruikt, echt iedere dag, en pas sinds een week of 3/4 zie ik echt resultaat. Daarvoor zag ik ook wel iets veranderen in de foto's die ik gemaakt had, maar dat was nog niet zo spectaculair. Maar nu...nu is het resultaat echt heel goed! Kijk maar even mee!

het kwastje is heel fijn, je kunt de Eyelash conditioner makkelijk en precies opbrengen

 

Het resultaat

Natuurlijk zeggen foto's van het resultaat veel meer dan woorden, maar ik wil toch even uitleggen hoe mijn wimpers aanvoelen na drie maanden gebruik van de Eyelash conditioner. Ze zien er namelijk niet alleen veel beter uit, maar voelen ook steviger aan en vallen veel minder uit, eigenlijk gebeurt dat de laatste weken helemaal niet meer. Daarvoor kon het wel eens gebeuren dat ik bij het reinigen van mijn oogmake-up een haartje verloor of dat er een wimper achterbleef in mijn wimperkruller. Nu is dat nooit meer het geval en ik voel mijn wimpers ook veel beter, bijvoorbeeld als ik in bed lig en mijn hand tegen mijn gezicht ligt...dan wapper ik met mijn wimpers en voel ik ze gewoon tegen mijn huid....heel gek!

Maar laten we even naar de foto's kijken, eerst in het groot (niet schrikken) en daarna iets kleiner maar dan wel naast elkaar.

mijn wimpers in december 2014, hier gebruik ik 3 weken de Eyelash conditioner, maar veel verschil met de eerste dag was er echt niet.

en dit zijn mijn wimpers begin maart 2014, zonder mascara of mascara basis, dit zijn mijn kale, eigen wimpers na drie maanden gebruik van Revitalash Advanced eyelash conditioner. Ik heb het dagelijks gebruikt, drie maanden lang, iedere dag met uitzondering van een paar keer.

Op deze foto's zie je de voor- en nafoto's nog even naast en bij elkaar, wat een duidelijk verschil! De foto's boven zijn van december 2014 en de foto's onder van maart 2015.

 

Je ziet het duidelijk op de na foto's, mijn wimpers zijn langer, dikker, donkerder en gekrulder geworden. Ik vind vooral het kleurverschil echt opvallend, maar mijn wimpers zijn ook steviger, ze zijn zoveel sterker geworden! Let wel, ik heb niet persé meer wimpers gekregen (al heb ik ze niet geteld) maar ze zijn gewoon sterker geworden door de Eyelash conditioner, waardoor ze minder snel uitvallen en dus ook langer doorgroeien. Mijn wimpers krullen ook mooier omhoog, ook zonder wimperkruller zien ze er direct beter uit. En ook mascara is veel makkelijker aan te brengen en zelfs en minder fijne mascara ziet er nog best aardig uit, al gebruik ik natuurlijk nog steeds graag mijn favorieten!

Ja, ik ben echt behoorlijk onder de indruk van het resultaat na drie maanden! En natuurlijk blijf ik de Eyelash conditioner gebruiken, dat moet trouwens wel, want ondanks dat het resultaat best even zal aanhouden, verdwijnt het op lange termijn weer. En dat wil ik niet!

Mijn ervaringen

 

Het moge duidelijk zijn, ik ben echt heel erg tevreden, zowel over het resultaat als over het product op zich. Het is een simpel, maar doeltreffend product dat echt werkt, althans bij mij wel! Hou er wel rekening mee dat je echt geduld moet hebben, bij mij duurde het toch echt ruim twee maanden voordat ik iets ging zien. En ik heb het echt dagelijks gebruikt, ook dat is wel belangrijk, denk ik...al heb ik het heus weleens een enkele keer overgeslagen. Maar voor mij is het zeker de moeite (ach...zoveel moeite is het natuurlijk niet) waard geweest, want ik heb nu veel mooiere wimpers!

 

De Revitalash Advanced Eyelash conditioner is niet goedkoop in aanschaf, je betaalt EUR 74,95 voor een full size flesje van 2 ml, voldoende voor 3 maanden (opgave Revitalash) maar je doet er zeker langer mee, waarschijnlijk zo'n 6 maanden. Er is ook een grote versie te koop voor EUR 104,95 (3,5 ml) maar eerlijk gezegd denk ik dat het beter is twee "normale" flesjes te kopen i.v.m. de houdbaarheid. Na het opnenen van het flesje is de Eyelash conditioner nog 12 maanden houdbaar, hou er trouwens ook rekening mee dat het niet verstandig is om je flesje te delen met iemand anders i.v.m. bacteriën. Je koopt het via de webshop van Revitalash in Nederland : www.revitalash.nl of via hun verkooppunten door het land heen.

 

Niet goedkoop in aanschaf, maar in gebruik niet al te duur, ik heb graag EUR 12,50 per maand over voor deze mooie wimpers! Lijkt de Revitalash Eye Lash conditioner jou ook iets? Heb je er ook ervaring mee? Deel ze dan hieronder of in een review!

Deel dit artikel
Back to top