Reviews

Neu Lash, werkt dat nu echt? Mijn update na 6 weken gebruik

Sinds 6 weken gebruik ik een middel dat ervoor zou moeten zorgen dat mijn korte, rechte wimpers mooier, langer en gekrulder zouden worden. Neu Lash is het "wondermiddel" dat ik kocht nadat ik een foto had gezien van een collega van MAC make-up artist Elke Willemen. Iedere avond breng ik, nadat ik mijn make-up heb verwijderd, een dun streepje Neu Lash aan en inmiddels vind ik dat ik resultaat zie, kijken jullie even mee?

Neu Lash wordt niet in Nederland verkocht, ik heb mijn exemplaar laten aanschaffen door mijn schoonzusje in de U.S.A., een verpakking die 60 dagen meegaat kost $ 95,00. Niet goedkoop, het was dus best wel een gok, want of het bij mij zou werken, dat wist ik natuurlijk niet.

Dit artikel is nog geen uitgebreide review, maar wel een korte update omdat ik vind dat het werkt, althans bij mijn wimpers. Mijn wimpers zijn na 6 weken dikker, voller, gekrulder en langer. Ik vind het zelf een groot verschil, maar natuurlijk moet je niet denken dat de wimpers ineens 2 keer zo lang worden, Neu Lash helpt de natuur wel een beetje maar kan natuurlijk geen wonderen verrichten. Na een paar weken gebruik zag ik in eerste instantie niet veel verschil in lengte, maar wel in dikte en "volheid". Ik had het idee dat ik meer wimperhaartjes had gekregen, niet langer meer één zielige rijtje haartjes, maar meerdere rijtjes met wimpers die begonnen te groeien.

zonder eyeliner - met dezelfde mascara DiorShow New Look
met eyeliner - week dezelfde mascara DiorShow New Look

Iedere avond breng ik trouw de NeuLash aan, dat doe je net alsof je een eyeliner aanbrengt, de transparante vloeistof zie en voel je niet. Ik heb zelf geen last van bijwerkingen, mijn ogen zijn niet geirriteerd en lijken ook niet anders te reageren of eruit te zien. Ik ben weleens midden in de nacht uit mijn bed gesprongen omdat ik het vergeten was.....

Op de website van SkinresearchLabs, de fabrikant van Neu Lash, kun je meer informatie lezen over Neu Lash en de ingredienten, ik zal ze even kort noemen:

  • Bioengineered Octa / Copper / Oligo Peptides - een combinatie van aminozuren, de bouwstenen van proteine
  • Sodium Hyaluronate - Hyaluronzuur, een ingredient dat vocht vastoudt daar waar het nodig is
  • Biotin - vitamine H, dat deel uitmaakt van de groep vitamines B, voedt en verstevigt zo de wimeprs., zorgt ervoor dat de wimpers minder snel breken
  • Panthenol - Provitamine B5, een verjongende moisturizer dat tevens verzacht, zorgt ervoor dat wimpers flexibeler zijn
  • Pantethine - zorgt dat de wimperbasis gezond is en blijft
  • Hydrolyzed Glycosaminoglycans - zorgt voor vocht en glans
  • Allantoin - een plantenextract dat bekend staat om zijn herstellende, verzachtende en verkoelende werking
  • Cucurbita Pepo Seed Extract - pompoenzaad extract, zeer rijk in essentiele vetzuren, bevat belangrijke mineralen zoals zink en ijzer, samen met vitamine B en amino zuren. Hierdoor ogen de wimpers dikker en voller 

Ik ga zeker nog even door met testen en zal over enkele weken zeker nog even bij jullie terugkomen met het uiteindelijke resultaat!

Neu Lash wordt niet in Nederland verkocht, maar is wel te vinden op eBay bijvoorbeeld, zorg er wel voor dat je Neu Lash koopt bij een betrouwbare verkoper!

Deel dit artikel
Back to top