Reviews

GoodSkin Labs - huidverzorging uit het lab?

Het is natuurlijk al langer een hit, huidverzorging die rechtstreeks lijkt te komen uit de laboratoria van de verschillende merken. Bij het ene product is nog langer onderzoek gedaan naar de werking dan bij het andere, jullie kennen het vast wel. Vanaf eind juni 2010 zal er op de Nederlandse markt een nieuw merk huidverzorgingsproducten verschijnen met de interessante naam GoodSkin Labs. De producten zullen alleen bij Parfumerie Douglas te koop zijn, kijk even verder voor een korte introductie...

GoodSkin Labs is een onderdeel van het grote Estée Lauder concern, dat zich presenteert als de specialist in verzorging tegen huidveroudering, het biedt doelgerichte oplossingen tegen de tekenen van huidveroudering. De producten van GoodSkin Labs zijn te kwalificeren als cosmeceuticals, een combinatie van cosmetica en farmaceutische producten. Nu heeft het Estée Lauder concern zeker een naam hoog te houden wat betreft huidverzorging met geweldig mooie en succesvolle merken als Estée lauder en Clinique, ik ben dan ook erg benieuwd wat GoodSkin Labs hieraan kan toevoegen.

Binnenkort ga ik ook enkele producten van GoodSkin Labs testen, maar aangezien mijn to review lijst nogal lang is (dat is een understatement) en ik huidverzorging toch altijd een wat langere tijd wil testen, laat de review nog even op zich wachten. Maar om jullie alvast kennis te laten maken, heb ik een korte opsomming van drie van de GoodSkin Labs producten.

Eyliplex-2 EUR 39,50
Een combinatie van een speciale oogverzorging voor de dag en nacht in de vorm van een frisse, liftende gel en een herstellende, langhoudende balsem. De gel voor overdag bevat o.a. Suberlift, een plantenderivaat van de eikenboom die rimpels vervaagt door ze te vullen aan de opperhuid, het ingredient wordt versterkt door Polylift, een zoet amandel extract dat de oogomtrek er direct gladder laat uitzien. Daarnaast zit de gel boordevol anti-oxidanten, mineralen en vitamines, om de huidstructuur te versterken en beschermen. De nachtbalsem herstelt de huid rondom de ogen gedurende de nacht, door bijvoorbeeld HaloxylPFE, dat donkere kringen zou verminderen en het Mala-plump complex dat de collageenproductie opvoerd en zorgt voor een betere hydratatie in de huid van de oogomtrek.


Smooth-365 EUR 29,50

Een uniek serum dat de zichtbare tekenen van veroudering direct te lijf gaat, na gebruik zie je direct een zijdezachte, stralende huid met zichtbaar minder lijntjes. Het serum zorgt voor een verbetering van de huidstructuur, maar ook de huidteint wordt verbeterd, de huid kan alleen jonger ogen als de huid ook stralend en glad is. In het serum vind je een mengeling van gist, moerbei en druiven, dat de huid direct egaliseert. Maar je vind er ook krachtige peptiden die diepe rimpels bestrijden en de natuurlijke collageenproductie stimuleren, waardoor de huid snel in conditie zal verbeteren.

Ik hou wel van dit soort, wetenschappelijk verantwoorde producten, ik ben wel zo naief (??) om te denken dat er wel iets goed uit de laboratoria moet komen na al die jaren van research. Ach..naief zal wel niet het goede woord zijn, maar ik ben zeker geinteresseerd en kijk zeker uit naar de bovenstaande producten, de dag/nacht oogverzorging lijkt er goed uit te zien (met uitzondering van de verpakking) en ook het serum klinkt mij als bijna 40-jarige niet gek in de oren. Zoals gezegd zullen de producten van GoodSkin Labs vanaf eind juni 2010 in Nederland uitsluitend te koop zijn bij de filialen van Parfumerie Douglas. Ik zal nog even voor jullie informeren of en waar de producten in België worden verkocht, natuurlijk volgt over niet te lange tijd ook een review van een aantal GoodSkin Labs producten. 

Deel dit artikel
Back to top