Nieuws

Bewezen door experts : het serum dat rimpels echt laat verdwijnen

Groot nieuws op het gebied van huidverzorging deze ochtend en dat wil ik natuurlijk graag met jullie delen! No7, het huidverzorgingsmerk van Boots, heeft een studie van 12 maanden gedaan naar hun Protect & Perfect Intense Advanced serum en daaruit blijkt dat de resultaten beter worden als je het serum langer gebruikt. Wat betekent dat nu in de praktijk? Heel simpel, uit de onderzoeken blijkt dat kraaienpootjes en rimpels onder de ogen na een jaar enorm zijn verminderd, het is echt bewezen en de resultaten zijn bevestigd door dermatologen en reclame-experts. Lees snel mee...

 

Als je ouder bent dan 30 jaar, dan zul je langzaam maar zeker gaan merken dat je huid verandert, je ziet fijne lijntjes ontstaan en de huid is niet meer zo egaal als eerst. Ga je richting 40 dan zullen de lijntjes langzaam overgaan in rimpeltjes en zal de huid minder stevig worden. Dat hoort er allemaal bij zou je zeggen, maar wat als een gezichtserum er nu echt voor kan zorgen dat rimpeltjes verminderen, gewoon gegarandeerd? Ik word er wel erg nieuwsgierig van, maar ja...zulke beloftes hebben we al vaker gehoord! Toch is deze claim van No7 echt anders, de claim wordt nl. ondersteund door dermatologen en reclame-experts.

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum: een uitzonderlijk en baanbrekend product 

 

  • No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum is het eerste serum in Engeland waarvan het anti-rimpel effect is bewezen en effectiever wordt naarmate het langer wordt gebruikt.
  • Deze doorbraak is bevestigd na een klinisch onderzoek van 12 maanden en de resultaten zijn in detail nagegaan door Engelse reclameadviseurs op het hoogste niveau.

 

Vorig jaar introduceerden de experts van No7 de volgende generatie van het geliefde bestsellerproduct No7 Protect & Perfect Intense Serum. Uit klinisch onderzoek blijkt dat het nieuwe No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum de verschijnselen van veroudering nog beter tegengaat dan het oorspronkelijke product.

Op basis van de uitzonderlijke resultaten na 6 maanden besloten de huidverzorgingswetenschappers van Boots het onderzoek te verlengen tot 12 maanden. Ze wilden zien hoe lang de resultaten steeds beter zouden blijven worden. Ze wisten dat het een echte doorbraak in de Engelse huidverzorging zou zijn als ze deze cumulatieve resultaten konden bewijzen. No7 is er nu trots op de volgende bewezen verklaring af te kunnen leggen:

 

“Het eerste serum in Engeland waarvan het anti-rimpel effect klinisch is bewezen en effectiever wordt naarmate het langer wordt gebruikt.”

 

De experts van No7 hebben bewezen dat No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum uitzonderlijke prestaties levert en de resultaten beter worden naarmate het product langer wordt gebruikt. Men heeft hiervan niet eerder bewijs kunnen voorleggen aan Engelse reclameadviseurs.

Dr. Mike Bell, Scientific Skincare Advisor bij Boots UK, verklaart het volgende: “Vrouwen die No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum gebruiken, weten al dat ze kiezen voor een product waarvan is bewezen dat het de verschijnselen van veroudering tegengaat. Nu kunnen ze er ook op vertrouwen dat hoe langer ze het product blijven gebruiken, hoe beter de resultaten zullen zijn. Het product is niet alleen onderworpen aan een streng klinisch onderzoek van 12 maanden; alle gegevens van dat onderzoek zijn bovendien bekeken door Engelse reclameadviseurs op het hoogste niveau.”

links : bij het begin van de test met het serum | rechts : na drie maanden gebruik

 

Zo'n claim maakt natuurlijk wel nieuwsgierig en als je weet hoe streng de regels rondom reclame in de UK zijn, dan weet je ook dat je dit als bedrijf niet zomaar mag claimen. Ik ben twee jaar geleden op bezoek geweest bij No7 en ik was toen behoorlijk onder de indruk van de wijze waarop zij hun producten (door o.a. consumenten) lieten testen. Voor deze test werden de groep vrijwillgers verdeeld in twee groepen, de ene groep gebruikte 12 maanden lang op de ene helft van het gezicht het No7 Protect & Perfecte Intense advanced serum en op het andere het eerste No7 Protect & Perfect serum. De andere groep gebruikte op de ene helft van het gezichts niets en op het andere No7 Protect & Perfecte Intense advanced serum, de rimpeltjes en kraaienpootjes werden beoordeeld door een dermatoloog.

De uitslag van de test was behoorlijk verrassend, het blijkt dus dat de rimpeltjes verder blijven afnemen als het product langer wordt gebruikt, soms namen de rimpels rond en onder de ogen zodanig af dat de vrouw in kwestie tien jaar jonger leek (gemeten op aantal rimpels en rimpeldiepte), dat is natuurlijk wel erg prettig! Kortom, een serum om eens goed in de gaten de houden en het is gelukkig gewoon in Nederland te koop voor een zeer prettige prijs.

advertorial

Binnenkort zal ik je meer vertellen over het serum, ik ben het momenteel zelf aan het testen en ga jullie er zeker meer over vertellen. Ik kan het helaas geen jaar lang achter elkaar testen, maar jullie misschien wel? Je koopt No7 Protect & Perfect Intense advanced serum bij alle filialen van Boots of via hun webshop, het serum kost EUR 29,95 (tube 30 ml) en dat is echt een prima prijs. Zou jij dit serum gedurende langere tijd willen uitproberen? Laat het mij zeker weten!

Deel dit artikel
Back to top