Algemeen

Mooiere ogen met de beautylens & win een jaar lang lenzen!

Tegenwoordig is het helemaal hip om gekleurde en bijzondere lenzen te dragen, vooral bij fotoshoots en op feesten! Maar wist je dat er nu ook beautylenzen te koop zijn die de natuurlijke kleur van de ogen versterkt en zorgt voor een stralende blik? Het gerenomeerde merk Johnson & Johnson Vision Care brengt sinds kort de 1-day Acuvue Define lens uit die de donkere kring om de iris accentueert en de ogen direct mooier maakt. Je kunt ze nu ook bestellen bij je eigen opticiën via Lensonline of misschien win je wel een jaarvoorraad bij onze winactie!

Het blijkt dat mensen aantrekkelijker worden gevonden naarmate de limbale ring, de donkere cirkel om de iris, donkerder is. De limbale ring vormt de grens tussen het oogwit en het gekleurde gedeelte van het oog en is niet bij iedereen aanwezig of even opvallend. 1-day Acuvue Define daglenzen accentueren de limbale ring en laten de ogen er nóg mooier uitzien! Ze accentueren de natuurlijke schoonheid van de ogen waardoor de blik intenser wordt, ze veranderen dus niet van kleur. Deze trend is overgewaaid vanuit Azië, waar heel veel mensen lenzen dragen die hun ogen mooier en specialer maken, ze kiezen daar bijvoorbeeld ook voor extra glanzende lenzen. Zelf draag ik (nog) geen lenzen, maar eerlijk gezegd ben ik wel heel benieuwd naar deze beautylens, ik vind het effect wel erg mooi op de foto!

Natuurlijk ga je voor advies over deze lens wel even langs bij je opticiën, die kan je vertellen of deze geschikt is voor je ogen en je correctie. Daarna kun je deze 1-day Acuvue Define lenzen kopen bij Lensonline, een nieuwe webwinkel waar je contactlenzen online shopt, maar je voor aanmeten en controle dus wel terecht kunt bij je eigen opticiën in de buurt, in België zijn ze al marktleider!

 

Online kopen met perfecte service

Bij Lensonline koop je "online" je contactlenzen, maar dat doe je pas als je eerst voor advies bij een gediplomeerde, aangesloten opticiën bent geweest. Lensonline werkt alleen samen met zelfstandige opticiëns, gevestigd in Nederland en België, het aantal breidt zich dagelijks uit en zo kun je straks altijd terecht bij een goede opticiën in de buurt. Daar laat je jouw ogen meten en je adviseren welke lenzen geschikt voor je zijn, misschien wel de nieuwste lenzen die zoveel zuurstof doorlaten dat je ze zonder problemen de hele dag kunt dragen. De aangesloten opticiëns zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen.

De prijzen van de lenzen zijn bij Lensonline gunstig, maar toch zien ze zichzelf niet als prijsvechter, ze willen juist graag extra service verlenen aan hun klanten, dat kan door de samenwerking met een opticiën in de buurt.

Win een jaar lenzen!

Contactlenzen zijn niet goedkoop, zeker niet als je kiest voor daglenzen, die kosten lopen behoorlijk op in een jaar! Daarom is het zo leuk dat we een winactie hebben waar Lensonline 3 keer een jaar en 5 keer een half jaar gratis lenzen weggeeft! Je kiest zelf de lenzen die je wilt hebben en de waarde van de prijs is ongeveer EUR 300 (jaar) en EUR 150 (half jaar). Vul dus hieronder je naam en emailadres in om kans te maken, de winnaars worden door Lensonline bekend gemaakt, zij sturen de winnaars een mailtje. Je vindt de algemene voorwaarden voor deze winactie hier.

advertorial

Heb jij weleens lenzen gebruikt die je ogen mooier maakten? 

Deel dit artikel
Back to top