Nieuws

Bobbi Brown Telluride zomer make-up collectie 2015

Deze zomer introduceert Bobbi Brown de Telluride collectie, geïnspireerd door één van haar favoriete vakantie bestemmingen in de bergen van Colorado. Het is de perfecte nazomer collectie met producten in warme tinten, die je een prachtige glow geven alsof de late middagzon je gezicht raakt. Gelukkig hoeven we niet tot de nazomer te wachten om het Telluride eye palette te bemachtigen, het ligt volgende week al in de winkels. Kijk vooral even mee!

de bergen van Telluride, Colorado USA bij zonsondergang, foto van Bobbi Brown herself

 

Telluride eye palette (EUR 60,00) met daarin Cream, Woodrose, Velvet plum metallic, Blazing star sparkle, Heather rose shimmer wash, Antique rose en Smokey brown eyeshadows (limited edition)

Pot rouge fot Lips & Cheeks EUR 29,00 per stuk

New Telluride, New Maui & Fresh Melon

 

Shimmer brick Sunset Pink EUR 48,00 (limited edition)

Lip Trio EUR 47,00 

Twilight glow lip trio met Bobbi sheer lip color, Bobbi lip pencil & Twilight shimmer lip gloss

Pink Dusk lip trio met Natural pink sheer lip color, Sandwash Tulle lip pencil & Pink seashell shimmer lip gloss

Sunset Pink lip trio met Sunset pink sheer lip color, Pink guava lip pencil & Sunset lip gloss

De warme kleuren passen ook prima bij Kate Upton!

 

Ik ben fan van dit soort warme tinten, juist als je terugkomt van vakantie staan dit soort kleuren heel erg mooi. De glans van de Shimmer Brick staat natuurlijk heel mooi bij een getinte huid. De Lip Trio's zijn natuurlijk ook een hele fijne deal, je krijgt drie full size producten die perfect bij elkaar passen voor EUR 47,00, echt heel fijn. Zelf heb ik het Sunset Pink lip trio en dat is prachtig. Natuurlijk laat ik snel swatches zien, ook van de mooie Pot Rouge Maui en het oogschaduwpalette.

 

De Bobbi Brown Telluride collectie zal vanaf 13 juli 2015 te koop zijn bij de Bobbi Brown counters in De Bijenkorf en Douglas, zoals jullie kunnen zien zijn een aantal producten limited editions (en daarvoor geldt op=op)

Deel dit artikel
Back to top