Inspiratie & Tutorials

Curated - mijn shoptips voor dit weekend - goede doelen special

Een nieuw idee, een nieuwe rubriek op Beautyscene! Vorige week schreef ik in mijn editorial dat ik mij soms meer een beauty curator voel dan een beautyblogger. Vandaar dat er een nieuw soort artikel online komt, met daarin mijn shoptips voor dit weekend! Ik geef jullie tips welke producten de moeite waard zijn om te proberen of te shoppen als je dit weekend in de winkels komt. Tenslotte is het weekend vaak het moment dat je daar tijd voor maakt. Ik probeer mijn tips aan te passen aan het moment, deze keer is het een goede doelen special!

Opnieuw gaan we een lekker weekend in, althans wat het weer betreft, de Indian Summer gaat nog even door. Toch merken we wel dat het kouder wordt, zeker in de ochtend en dus gaat de verwarming soms aan met als gevolg een droger klimaat in huid. Als gevolg daarvan kan je huid wat droger worden, tijd om die eens wat extra te verwennen. Deze week stond en staat bij mij zeker in het teken van twee goede doelen : Stichting Free a girl en Stichting Pink Ribbon, die producten mag je zeker even gaan bekijken in het weekend!

Clinique Dramatically different moisturizing lotion + EUR 53,00 & Aveda Hand relief EUR 33,00 (een deel van de opbrengst gaat naar BCA)

Gebruik je graag de Dramatically Different moisturzing lotion van Clinique? Dan kan ik je aanraden om deze maand de speciale BCA/Pink Ribbon editie te kopen, daar zit 200 ml in (meer dan normaal) en Clinique doneert per fles EUR 14,05 aan het Breast Cancer Awareness Fund. Misschien moet je voor de zekerheid maar 2 flessen kopen, je kunt ze zonder probleem langer bewaren en de sleutelhanger die je erbij krijgt kun je vast aan iemand cadeau doen.

Aveda's Hand Relief is al heel lang één van mijn favoriete handcremes, maar ik vind deze door de vernieuwe calming shampure aroma nog fijner ruiken. De handcreme trekt supersnel in, is toch behoorlijk voedend en maakt mijn handen direct weer mooi en glanzend. Bij iedere verkochte tube Hand Relief doneert Aveda EUR 3,00 aan het Breast Cancer Awareness Fund.

Feret Bloc Hyalin EUR 13,00 (via Skins) & Weleda Skin Food EUR 9,99

 

Kennen jullie het mineraalzout aluin? Dat is een natuurlijk middel dat ideaal zou moeten zijn als deodorant, het houdt de oksel fris en schoon, geurtjes en transpiratie hebben minder kans en het irriteert de huid niet. Sterker nog, aluin wordt ook aanbevolen na het scheren, van oudsher gebruiken mannen zo'n blok al als ze per ongeluk in hun huid hebben beschadigd. In gebruik is het makkelijk, gewoon even vochtig maken en op de huid aanbrengen, wees wel voorzichtig met het blok, als het valt dan heb je meestel 1.000 stukjes over.

Wie heeft er geen last van droge nagelriemen, ruwe huid bij knieën of ellebogen of van die vervelende rode, geïrriteerde huid als je verkouden bent? Dan moet je een dikke, balsemachtige creme in huis hebben die de huid beschermt en langzaam hersteld. De Skin Food creme van Weleda is eigenlijk overal goed voor, zelfs als dag- of nachtcreme als je echt een droge, schilferige huid hebt. Uiteraard bestaat de creme uit natuurlijke ingrediënten, het kan ook niet anders bij Weleda. Haal zeker zo'n tube in huis, een aanrader zo aan het begin van de herfst/winter periode en geschikt voor het hele gezin.

Essie With the band EUR 9,99 - hier kan ik heel lang over "praten" maar dit is gewoon een topkleur en ook nog eens lekker snel aan te brengen, één laagje is al perfect, blijft superlang zitten. Mijn favoriet van de afgelopen weken en ook nog eens helemaal "on trend".

Rodial Bee Venom moisturizer EUR 165,00 (via ICI Paris XL)

Rodial is een Britse merk huidverzorging dat altijd goede producten heeft, ik heb ze al regelmatig getest en gebruikt, zeker toppers! Deze mooie gele pot heet dan wel de Bee Venom moisturizer (ofwel bijengif creme), maar dat zit er toch echt niet in, de creme probeert alleen het effect ervan op de huid te imiteren....althans, de goede effecten, niet de pijn en roodheid. Nee, bijengif ontspant de huid ook en zorgt dat rimpeltjes verdwijnen, vandaar dat Rodial dat effect graag wil imiteren, maar dan wel met goede ingrediënten die niet schadelijk zijn. Mijn review van deze creme volgt zeker nog een keer, maar voor nu wilde ik even laten weten dat je Rodial vanaf nu ook bij ICI Paris XL kan vinden! Nice!

Eucerin pH5 skin-protection shower oil EUR 10,49

 

Douchen, dat doen wij Nederlanders graag en vaak, liefst onder een stomend hete douche. Maar ja, we weten eigenlijk wel dat dit helemaal niet zo goed is voor onze (toch al vaak droge) huid, zeker niet als je ook nog eens een uitdrogende douchegel gebruikt. Heb je een droge huid of misschien zelfs een huid met eczeem? Dan is een doucheolie echt een uitkomst, liefst natuurlijk nog één met extra verzorgende eigenschappen die de beschermlaag van de huid intact laat en zelfs repareert. Deze van Eucerin is heel goed, zeer verzorgend, zelfs parfumvrij en de huid zal er zeker van opknappen! Eucerin koop je bij de apotheek of online!

L'Oréal Paris Collection exclusives Les Roses Blake & J.Lo EUR 14,99

Deze mooie koraalroze en donker paars-roze lipsticks maken deel uit van de L'Oréal Paris Collection Exclusives Les Roses, waarover je al hebt kunnen lezen gisteren. Het zijn prachtige lipsticks die je binnen no time de roze lippen geven die je nodig hebt voor de selfie actie t.b.v. Free a girls. Doe jij ook mee door je selfie te delen op zondag 11 oktober, tijdens Wereld Meisjesdag? Vergeet de roze lipstick en #omdatzijhetwaardis #freeagirl niet bij je foto te vermelden, zo ziet iedereen dat jij Free a girl steunt! Oh ja, als je deze lipsticks koopt, doneert L'Oréal Paris EUR 1,00 aan Free a girl!

 

Ga jij dit weekend winkelen? Ik heb je in elk geval weer inspiratie gegeven! Heb je wat aan dit soort "curated" artikelen? Wat zou je er eventueel nog meer in willen zien? Laat het mij zeker weten!

Deel dit artikel
Back to top