Nieuws

De leukste beauty adventskalenders van 2015

Als klein meisje vond ik het al spannend om, al aftellend naar kerstmis, iedere dag een vakje van de adventskalender open te maken. En daar zat alleen maar een chocolaatje in! In de adventskalenders in dit artikel zit iets veel leukers achter de deurtjes, je krijgt iedere dag een mini beautycadeautje! Kijk even mee naar de leukste beauty adventskalenders van dit jaar...

Jo Malone adventskalender EUR 325,00 - 24 vakjes met daarin mini's van de favoriete producten van dit mooie Briste merk, je krijgt parfum, douchegel en bodycreme en wie weet wat nog meer? Als het goed is ook verkrijgbaar bij de Jo Malone counters in Amsterdam, Den Haag en Maastricht

Charlotte Tilbury The book of makeup magic GBP 150,00 - dit is geen echte adventskalender, omdat deze maar 12 vakjes bevat, toch is het wel een hele fijne! Achter ieder vakje vind je een mini Charlotte Tilbury product, zo leuk! Helaas niet in Nederland te koop maar binnenkort wel via Selfridges of de webshop van Charlotte Tilbury.

Selfridges Cosmic Beauty Advent Calender GBP 95,00 - 24 vakjes met daarin samples van de mooie beautymerken zoals Yves Saint Laurent, Lancome, Kiehls en Viktor & Rolf! Helaas verstuurt Selfridges deze kalender niet naar Nederland, maar misschien ga je nog wel naar Londen toe de komende tijd?

Ciaté Mini Mani Month GBP 49,00 - de vorige jaren was deze adventskalender van Ciaté altijd een grote hit, 23 mini nagellakjes en 1 full size nagellak vind je achter de deurtjes. Dit is natuurlijk een prima cadeau voor een nagellak fan! Ciaté wordt wel in Nederland verkocht, ik dacht momenteel bij ICI Paris XL, hopelijk hebben zij deze kalender ook.

Kiehl's Adventskalender EUR 49,99 - deze kalender van Kiehls ziet er ook leuk uit, maar ik heb maar weinig informatie kunnen vinden over de inhoud. Ik verwacht dat hier ook mooie samples/mini's in zitten van de favorieten van Kiehls. Helaas weet ik niet of deze ook in Nederland te koop zal zijn.

Benefit Party Poppers 12 days of gorgeous EUR 49,00 - dit is ook weer een iets kleinere kalender, met 12 vakjes waarin je mini's van de producten van Benefit vind, wel inclusief gezellig liedje. Jullie zien de inhoud al op de foto...beetje jammer want nu is de verrassing weg, haha! De kalender is ook te koop bij Douglas vanaf nu!

Liberty Beauty Advent calendar GBP 149,00 - dit is ook wel een prachtige kalender, alleen het uiterlijk is al prachtig, maar dat is aan het luxe warenhuis Liberty's wel toevertrouwd. De inhoud is lekker diverse, van merken zoals Dermalogica, Dr. Sebagh, Rosebud, REN en Diptyque vind je mini's achter de vakjes, heel leuk! Ik weet niet of ze deze naar Nederland versturen, de kalender is nog niet te bestellen.

Lush 12 days of christmas EUR 84,50 - 12 dagen tot aan kerst en 12 Lush producten, dat is ook een leuke manier om af te tellen! Bestellen kan bij Lush Nederland, maar als je prijsbewust bent kun je beter bij Lush UK bestellen...dat scheelt nogal wat.

L'Oréal Paris Color Riche Le vernis Christmas 2015 EUR 79,50 - vorig jaar kreeg ik deze als cadeau, een adventskalender met 24 Color Riche nagellakjes, toen was deze niet in Nederland te koop. Ik weet niet of de adventskalender nu wel in Nederland te koop zal zijn?

Sephora adventskalender EUR 39,95 - in de Franse webshop van Sephora kun je hun adventskalender gewoon bestellen, er zitten mini's in van de producten van hun eigen merk.

Clarins adventskalender EUR 50,00 - dit mooie merk heeft ook een eigen adventskalender, ik verwacht niet dat deze in Nederland verkocht gaat worden, jammer!

The Body Shop Adventskalender EUR 85,00 - bij The Body Shop kun je al een aantal jaren een fijne adventskalender kopen, volgens mij zitten er zelfs fullsize producten in! 

Essence adventskalender EUR 24,99 - vorig jaar was er al een virtuele adventskalender bij Essence, dit jaar krijgen we ook een echte en dat is denk ik heel goed nieuws voor alle meiden die gek zijn op de producten van Essence! Vanaf half november 2015 te koop bij Kruidvat!

 

Helaas zijn er in Nederland niet zoveel adventskalenders te koop (al kun je ze natuurlijk wel online shoppen als je op de linkjes klikt), de merken kopen ze niet altijd in omdat het geen echte traditie is in ons land. Dat is jammer, want ik vind het juist zo'n leuke aanloop naar kerstmis. Maar je kunt natuurlijk altijd zelf een adventskalender in elkaar kunnen knutselen. Koop dan een lege kalender en vul deze met mini's en samples van mooie merken, vaak kun je die wel los kopen of spaar je ze op gedurende het jaar.

 

Zou jij wel één van de kalenders willen hebben of kies je dan liever één of meer normale producten uit?

Deel dit artikel
Back to top