Reviews

Curated - de mooiste kerstmake-up producten van dit jaar in een video

Een nieuw idee, een nieuwe rubriek op Beautyscene! Onlangs schreef ik in mijn editorial dat ik mij soms meer een beauty curator voel dan een beautyblogger. Vandaar dat er een nieuw soort artikel online komt, met daarin mijn shoptips voor dit weekend! Ik geef jullie tips welke producten de moeite waard zijn om te proberen of te shoppen als je dit weekend in de winkels komt. Tenslotte is het weekend vaak het moment dat je daar tijd voor maakt! Dit keer een video met daarin een groot deel van de mooie kerstmake-up collecties....

Als je de video niet kunt zien, klik dan even hier

 

Een aantal van de make-up collecties die je voorbij zag komen in de video heb je al kunnen zien in reviews en/of nieuwsartikelen, maar nog niet allemaal. De reviews komen zeker nog voorbij, dus als je goede foto's, swatches en een look wilt zien, hou Beautyscene dan zeker in de gaten!

 

Ga jij dit weekend winkelen? Ik heb je in elk geval weer inspiratie gegeven! Heb je wat aan dit soort "curated" artikelen? Wat zou je er eventueel nog meer in willen zien? Laat het mij zeker weten!

Deel dit artikel
Back to top