Nagel & Handen

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 4 - OPI All Stars 10-pack

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, op deze dag geef ik maar liefst 10 keer het OPI All Stars 10-pack weg t.w.v. EUR 43,95!

De prijs van 4 december 2015:

OPI All Stars 10-pack t.w.v. EUR 43,95 per stuk

 

In deze set vind je 10 mini nagellakjes van OPI in de meest geliefde kleuren van dit moment:

 

  • Bubble Bath
  • Tickle my France-y
  • Alpine snow
  • Princesses Rule!
  • Strawberry Margarita
  • That's Hula-rious
  • Lincoln Park After dark
  • Big apple red
  • Malaga Wine

In het All Stars 10 pack vind je kleine flesjes OPI nagellak, elk met een inhoud van 3,75 ml. De flesjes hebben wel een normaal, breed kwastje waardoor je meestal in één streek de nagel kan lakken en natuurlijk is de kwaliteit van de nagellak net zo goed als die van de grote flesjes.

In de verpakking vind je 2 setjes van 5 nagellakjes, je kunt er dus ook nog voor kiezen om één setje zelf te houden en het andere setje weg te geven, maar ik vraag me af wie dat gaat doen? Je hebt in elk geval direct een mooi gevarieerde OPI nagellak stash als je deze set wint! Zoals ik al vertelde, ik geef er maar liefst 10 weg!! Helaas kan ik dit keer alleen mensen laten winnen die een postadres in Nederland hebben, dat heeft te maken met internationale regels van OPI, sorry!

 

Spelregels

- het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze OPI winactie indien je in België woonachtig bent, de andere winacties zijn wel open voor iedereen.

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het vijfde vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Elizabeth Arden, Skins Cosmetics, Benefit, Embryolisse en Pupa! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top