Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 19 - Oral-B PRO 4900 Black elektrische tandenborstel

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik een echte beauty musthave weg : de Oral-B PRO 4900 Black elektrische tandenborstel t.w.v. EUR 149,00.

De prijs van 19 december 2015:

Oral-B PRO 4900 Black + bonus handle adviesprijs EUR 199,00/promoprijs EUR 149,00, ik geef drie van deze mooie sets weg

Een schoon en gezond gebit is een belangrijk onderdeel van een verzorgd uiterlijk, dat weten we natuurlijk allemaal wel. Ik gebruik als sinds jaren een elektrische tandenborstel, volgens mij kocht ik mijn eerste toen ik een jaartje of 20 was en ik poets mijn tanden nog iedere dag elektrisch. Ik zou niet anders meer willen, je tanden worden zoveel schoner en mooier. Iedere tandarts zal je aanbevelen iedere dag minstens 2 keer je tanden minimaal 2 minuten te poetsen, iets wat veel makkelijker gaat als je een elektrische tandenborstel gebruikt.

Ik gebruik al heel lang een Oral-B tandenborstel, ik vind de kleine, ronde borstel toch altijd het fijnste, ook al heb ik ook andere borstels gebruikt. De nieuwste serie van Oral-B heeft de nieuwste technologie voor mondverzorging, het 3D-reinigingssysteem dat oscilleert, roteert en pulseert om alle tandplak te verwijderen.

Mijn Oral-B tandenborstel, die ik vorig jaar kreeg, is gewoon wit, net zoals de meeste. Deze nieuwe Oral-B PRO 4900 Black is deels zwart en ziet er daardoor lekker stoer uit, je snapt dat deze inmiddels ingepikt zijn door de mannen in huis? Handig dat je in deze set direct 2 handles krijgt, zo heeft ieder zijn eigen tandenborstel en hoeven ze alleen de oplader te delen. Oh ja, en de reisetui, want daarvan krijg je er ook maar één, al kunnen daar wel twee borsteltjes in. Kortom, eigenlijk krijg je dus gewoon twee borstels!

Helemaal nieuw zijn deze Oral-B 3D white luxe producten met niet alleen een tandpasta die de tanden witter maakt (zonder het glazuur aan te tasten), maar ook een "whitening accelerator" en een mondwater. Ik kreeg deze pas binnen, dus heb ze nog niet echt kunnen testen. Maar het ziet er interessant uit! Jij gaat 2016 in elk geval in met stralende witte tanden als je 1 van de 3 sets wint!

 

 Beantwoord daarom snel de vraag hieronder, het antwoord kun je vast wel vinden op Beautyscene, succes!!!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen. Edit : de winacties vanaf 17 december lopen t/m 31 december 2015!

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (en de winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het twintigste vakje van de Beautyscene Advent Calendar open, het wordt nu echt aftellen naar kerstavond wanneer je de laatste winactie hier terugziet. Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top