Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 22 - Alpha-H Liquid Gold Smoothing and perfecting mask

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik een heel fijn gezichtsmasker van Alpha-H weg, dat boordevol zit met glycolzuur, honing, lavendel- en tarwekiemolie. Ik geef 5 maskers weg van EUR 44,95 per stuk.....doe jij mee?

De prijs van 22 december 2015:

Alpha-H Liquid Gold Smoothing and perfecting mask with lavender EUR 44,95 (tube 100 ml), een masker met 15 % glycolzuur dat werkt als een exfoliant en binnen 10 minuten zorgt voor een stralende, gezonde huid. Ik geef 5 tubes van dit heerlijke masker weg, ik gebruik het zelf ook één keer per week en dat bevalt heel goed.

Het masker is supermakkelijk in gebruik, je brengt het aan op de schone huid en laat het 10 minuutjes werken, door de grote hoeveelheid glycolzuur (15% pH waarde 3,8) kan het de eerste keren best een beetje prikken, maar dat hoeft helemaal niet. Na max. 10 minuten haal je het masker eraf met een vochtig doekje, daarna heb je direct een mooie, gladde en stralende huid. Glycolzuur zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden, waardoor de celvernieuwing een boost krijgt en je huid er gezonder en jonger uit zal zien. 

Naast dit masker heeft Alpha-H nog meer fijne producten die zorgen voor een stralende huid, neem zeker even een kijke in de Nederlandse webshop van Alpha-H. Je vindt daar ook meer informatie over dit interessante merk!

ingrediëntenlijst Alpha-H Liquid Gold Smoothing and perfecting mask

 

Dit masker wil je echt eens proberen, zeker als je een huid hebt die wat dof of minder stralend oogt zo aan het einde van het jaar! Jullie weten dat ik een groot fan ben van glycolzuur, het zorgt ervoor dat mijn huid er echt gezond en stralend uitziet! Beantwoord daarom snel de vraag hieronder en wie weet kun jij 2016 wel in met een fris huidje, het antwoord kun je vast wel vinden op Beautyscene, succes!!!

 

Spelregels

 

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen. Edit : de winacties vanaf 17 december lopen t/m 31 december 2015!

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (en de winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

 

 

Succes!! Morgen maken we het drieentwintigste vakje van de Beautyscene Advent Calendar open, het wordt nu echt aftellen naar kerstavond wanneer je de laatste winactie hier terugziet. Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top