Nagel & Handen

Sneak peek OPI New Orleans collectie lente/zomer 2016

Yes, een nieuw jaar en dat betekent nieuwe make-up collecties!!! Ik ga je vanaf vandaag allemaal mooie nieuwe dingen laten zien die er binnenkort al uitkomen. Ik trap af met een sneak peek van de OPI New Orleans collectie, een collectie van 12 nagellakjes voor de lente/zomer van 2016 die geïnspireerd wordt door de kleurrijke stad in het Zuiden van de USA : New Orleans. Kijk je even mee? Je krijgt er direct weer zin van in de lente....

OPI New Orleans collectie lente/zomer 2016 - vanaf eind februari 2016 in de winkels te vinden, de swatches volgen uiteraard nog, mits jullie ze willen zien natuurlijk!

OPI Rich Girls & Po-boys

OPI Spare me a French Quarter?

OPI Show us your tips!

OPI Suzi nails New Orleans

OPI Take a right on Bourbon

OPI Crawfishin' for a compliment

OPI I manicure for beads

OPI Let me bayou a drink

OPI Humidi-tea

OPI I'm sooo swamped!

OPI Got myself into a jam-balaya

OPI She's a bad muffuletta

 

Dat ziet er weer lekker kleurrijk uit! Zoals ieder jaar of seizoen is het weer even wennen aan dit soort kleurtjes, zeker omdat we net de kerstmis met alle glitters achter de rug hebben en omdat we nog niet eens winter hebben gezien dit jaar. Anyway, we moeten ook nog even wachten tot deze 12 nagellakjes in de winkels liggen, de planning is eind februari 2016. Er komt ook nog een mini setje met 4 kleurtjes en volgens mij zullen alle lakjes ook in Gelcolor te krijgen zijn bij de OPI gelcolor salons (ik kon het persbericht even niet vinden, dus wellicht moet deze informatie nog even aangepast worden...)

 

Zie jij er kleuren bij die je interessant vindt? Ik zal zeker swatches laten zien binnenkort! 

Deel dit artikel
Back to top