Nieuws

Rihanna lanceert een eigen makeup lijn : Fenty Beauty

Na het grote succes van de Riri hearts MAC make-up collectie met MAC Cosmetics is er opnieuw goed nieuws voor de fans van Rihanna. In de herfst van 2017 lanceert Rihanna, in samenwerking met LVMH (Louis Vuitton Moet Hennesy) een eigen make-up collectie onder de naam Fenty Beauty. Rihanna is een van de meest succesvolle artiesten van dit moment en alles wat ze aanraakt verandert in goud, dit gaat vast de make-up hype van 2017 worden!

Er zijn nog geen beelden verschenen van de producten, maar er is wel het een en ander bekend geworden. De Kendo divisie van LVMH, die producten ontwikkeld voor de winkels van Sephora is het bedrijf dat ook Fenty Beauty gaat lanceren (zij zijn ook het bedrijf achter Kat von D. cosmetics en Marc Jacobs Beauty). Het is dus waarschijnlijk dat de producten exclusief te koop zullen zijn bij Sephora. De CEO van Kendo vertelde over Fenty Beauty het volgende : "Fenty Beauty zal een knaller worden, de makeup lijn zal een wereldwijd en groot publiek aanspreken, ik vergelijk het met een raket....we richten ons op de sterren".

Dat is niet zo gek, want alles wat Rihanna doet is een succes! Zo heeft de 28 jarige zangeres wereldwijd 54 miljoen albums en 215 miljoen singles verkocht, ontelbare awards gewonnen en heeft ze veel nummer 1 hits op haar naam. Maar ook in mode en beauty doet Rihanna het meer dan goed, naast make-up met MAC zijn er ook Rihanna parfums te koop.

Nu maar wachten tot de herfst van 2017, want pas dan zal de Fenty Beauty lijn te koop zijn. Rihanna zal zich uiteraard ook gaan bezighouden met de creatieve invulling van het merk en ik weet zeker dat we binnen een aantal maanden vast wat sneak peeks zullen gaan zien. Ik hou jullie op de hoogte!

Helaas zijn er geen Sephora winkels in Nederland, maar volgens het persbericht is er een mogelijkheid dat er in landen zonder Sephora winkels wordt gezocht naar andere verkooppunten. Fingers crossed! Gelukkig kunnen we altijd wel online shoppen bij Sephora (Franse webshop) en Sephora.com.

 

Ben jij benieuwd naar Fenty Beauty van Rihanna? Welke make-up items mogen er niet missen? Wat is nu typisch Rihanna?

Deel dit artikel
Back to top