Nieuws

Chanel Coco Codes lente/zomer make-up collectie 2017

Bij Chanel staan 5 iconische kleuren centraal in hun creaties, zowel in mode, accessoires en in hun make-up collectie van dit voorjaar : beige, wit, goud, rood en zwart. Lucia Pica, de nieuwe Global creative and color designer van Chanel heeft deze kleuren gebruikt omdat Coco Chanel ze onmisbaar achtte. De vijf typische Chanel kleuren hoorde bij de "code" van Coco's leven en stonden elk voor een bepaald gevoel. Voor dit voorjaar speelt Chanel met deze klassieke tinten, soms heel traditioneel en toch ook wel lekker gedurfd. Kijk mee naar de Chanel Color Codes collectie voor deze lente van 2017....

Coco Code Blush Harmony EUR 57,00 (limited edition)

Les 4 ombres EUR 53,00

Codes Subtils

Codes Elegants

 

Calligraphie de Chanel Hyperblack EUR 26,00

Joues contraste Elegance EUR 43,00

Stylo yeux waterproof EUR 26,00

Mat taupe

Noir petrole

Rouge allure EUR 36,00

Ardente & Independante

Rouge Allure velvet EUR 36,00

La Secrete & Libre

Rouge Coco shine EUR 36,00

Beige dore & Noir moderne

 

Le vernis longue tenue EUR 25,00

Beige beige & Blanc white

Rouge red

Le top coat Black metamorphose EUR 25,00 (limited edition)

Veel beige en goud op de ogen dit voorjaar bij Chanel en uiteraard mooi rood op de lippen! Toch zien we ook wel iets anders dan een typische voorjaarscollectie, zoals de Noir Moderne Rouge Coco lipstick en de zwarte topcoat die een smokey effect geeft aan elke andere nagellak. Ik vind het een mooie collectie en ben dolblij dat Chanel de typische pasteltinten voor een lente collectie aan de kant heeft gezet! Nee, pastels kunnen niet meer, maar deze iconische kleuren zijn altijd "on trend".

Binnenkort zal ik een aantal producten laten zien in een review! Wat vind jij van deze collectie?

 

De Chanel Color Codes collectie zal vanaf 15 januari 2017 te koop zijn bij de bekende Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL. De collectie zal ook online te koop zijn op www.chanel.nl, wellicht al iets eerder dan de genoemde datum, leert althans mijn ervaring (data zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen). 

Deel dit artikel
Back to top