Reviews

Wintertip - Kenzoki Marshmallow mask

Het is wel echt winter momenteel, dat is niet alleen buiten te zien en te voelen, maar ik merk het ook heel erg goed aan mijn huid. Die kan alle hulp gebruiken momenteel, zeker als ik veel buiten ben. Maar ook binnenshuis heeft onze huid het best moeilijk, de verwarming staat hard te loeien en ramen staan meestal niet open, dat zorgt voor hele droge lucht en dat is niet echt best voor de huid! Kenzoki heeft een heerlijk gezichtsmasker, dat werkelijk perfect is voor deze barre weersomstandigdheden, het Marshmallow Mask. Lees verder voor mijn review....

Kenzo is een Japans cosmetica merk dat in Nederland vooral bekend is om zijn heerlijke parfums! Maar hun huidverzorgingslijn Kenzoki is helemaal geweldig! Nu eens geen pakkende slogans of "to good to be true" beloftes, maar gewoon hele fijne, comfortabele producten die de huid heerlijk verwennen. Geïnspireerd door de natuur, vind je in het hart van alle producten plantwater (het vocht waar planten uit bestaan), dit vocht heeft een natuurlijke affiniteit met de huid. Er zijn 4 producten lijnen binnen Kenzoki:

  • witte lotus
  • bamboeblad
  • gemberbloem
  • rijst

Het Marshmellow Mask maakt deel uit van de "rijst" range en is speciaal bedoeld om de droge huid eens goed te voeden. Maar ook als je normaal geen erg droge huid hebt, is dit masker zalig om te gebruiken van tijd tot tijd! Zo heb ik gisteren heerlijk in bad gezeten met dit zalige maskertje op, mijn huid voelde na afloop superzacht en heel goed gevoed, zelfs tot aan vandaag!

Het masker heeft een rijke textuur, het is een hele stevige crème die echter bij aanraking superzacht aanvoelt. Als je de naam hoort, dan denk je misschien dat het masker zoetig ruikt, maar dat valt erg mee, het is wel een zachte, zoete bloemige geur, die direct heel comfortabel ruikt. De ingrediënten die zorgen voor de superzachte, gevoedde huid zijn:

  • plantwater (zonder chemische ingrepen gewonnen uit planten)
  • cacaoboter, die de huid herstelt en voedt
  • camelina-olie, die de huid verzacht
  • katoenboter, die de huid hersteld

Het masker is zeer simpel in gebruik, breng een dikke laag aan op de schone huid en laat het 10 minuten intrekken, verwijderen is eenvoudig en kan op verschillende manieren, zowel door het met een watje af te nemen maar afspoelen gaat ook prima. De huid voelt zeer zacht en soepel aan! Ik vind dit product een absolute aanrader, een pot van 50 ml kost EUR 47,00, met een pot doe je minstens 20 keer, want ondanks de dikke laag die je gebruikt is het masker best zuinig in gebruik. Kenzoki producten vind je in Nederland exclusief bij ICI Paris XL, je vind ze ook in hun webshop, handig als je geen tijd hebt om te shoppen! Oh ja, momenteel betaal je daar geen verzendkosten en krijg je ook nog eens korting op bijvoorbeeld dit masker.
Bekijk ook eens de website van Kenzoki! Binnenkort nog meer producten van Kenzoki op Lushious Beauty!

Deel dit artikel
Back to top