Algemeen

Review: Winterse producten van Sweetly you!

Sweetly you is natuurlijk een merk dat jullie hier al vaker voorbij hebben zien komen. Ik ben was en ben nog steeds erg onder de induk van de goede service, de geuren en de fijne producten. En... daarin sta ik niet alleen want ik weet dat er ook oa. op ons gezellige forum een heleboel Sweetly You fans zitten. De producten zijn fijn, goed betaalbaar en ruiken bovendien echt geweldig. Ik vond het wel weer eens tijd om een paar items uit te lichten die vooral tijdens de koudere wintermaanden erg prettig zijn. Nieuwsgierig welke producten dat zijn? Lees dan snel even verder.... Sweetly you verkoopt handgemaakte verzorgingsproducten die je kunt laten mengen met diverse geuren. Die geuren zijn zeer uiteenlopend. Zo is er de heerlijke en frisse geur genaamd Granny Smith (jep, het groene appeltje), maar wat dacht je van Cherry Blossom, Royal Pear en Warm Amber Embrace? Klinkt heerlijk, nietwaar? Er staat voor het gemak een geurenlijst op de website die vind je hier.

Shea & Cocoa Butter Cream :

50 ml verpakking $ 4,95 / 250 ml verpakking $ 12,95 Dit is een dikkere en zeer rijke creme die erg prettig smeert. Hij trekt ondanks de stevige structuur snel in en laat geen vettig laagje achter. Ik heb dit product getest in de geur Dreamsickle, dit is een warme sinaasappelgeur met een romige achtergrond, erg lekker, niet te zoet en lekker subtiel. De Shea & Cocoa Butter Cream is zeer geschikt voor een droge huid en bevat vitamine E, C, en Japanse groene thee.

Foaming Bath Butter :

250 ml - $ 10,95 Dit is niet alleen een lekker maar ook heel leuk product met de prachtige roze pareltjes. In principe is het een steivge douchegel die je kunt gebruiken in bad. Begrijpen jullie het nog een beetje?  Het hydrateert de huid en is ook heel goed te gebruiken als scheerzeep. De structuur is romig en schuimt licht. Lekker luxe! Vooral in de geur Strawberries & Champagne.

Thick & Rich Bubble Bath:

 120 ml verpakking $ 5,95 / 250 ml verpakking $ 8,95  Deze Thick & Rich Bubble Bath is speciaal geformuleerd zodat het de huid niet uitdroogt. Daarnaast is de formule zeer geconcentreerd waardoor je maar een klein beetje nodig hebt een een heerlijk schuimbad te maken. Na het badderen is mijn huid heerlijk zacht en wanneer ik het daarna dan ook nog eens in smeer met de heerlijke Shea & Cocoa Butter Cream kan ik niet veel anders zeggen dan: Pure verwennerij!

Hieronder de structuren van de Butter Cream (links) en de Bath Butter (rechts):

Heb je de producten van Sweetly You nog niet eerder geprobeerd? Neem dan snel eens een kijkje in de webwinkel. De vaste verzendkosten naar Nederland voor een flat rate envelope (waar absoluut een heleboel voor jou en je hele familie in kan) zijn $ 12,00. Wellicht kun je er nog een aantal heerlijke producten bestellen voor Valentijnsdag?

Ben je al bekend met Sweetly You laat dan vooral even een berichtje achter want wij zijn natuurlijk erg benieuwd wat jullie favoriete geuren zijn!

Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top