Algemeen

Lush mailorder special: Valentijn extra's!

In dit artikel hebben wij jullie de fantastische nieuwe Lush Valentijnsdag producten laten zien maar: Er zijn nog drie andere heerlijke producten beschikbaar exclusief via de Lush mailorder! De drie producten komen allemaal uit de RETRO lijn van Lush en zijn niet alleen heel erg lekker maar ook nog eens uniek. De Valentijns artikelen staan vanaf heden op de website, dus mocht je gaan bestellen dan zou ik deze onderstaande limited edition items zeker niet laten liggen! Lees even mee voor meer informatie en afbeeldingen. Lush heeft maarliefst drie heerlijke producten toegevoegd aan het tijdelijke Valentijn assortiment, en wat voor artikelen! Jullie herinneren je vast Potion nog wel! Een heerlijke volle bijna magische body lotion die je verwarmt en je vrouwelijke kant nog meer naar voren brengt. Valentijnsdag is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere massage en chocolade, Lush heeft daar met de After 8.30 een heerlijk 2 in 1 product voor! Tot slot als laatste suprise artikel vind je ook nog de Queens of Hearts, een zeepje met een prachtige naam! After 8.30 massage bar - € 7.95 Witte en donkere chocolade, mint in de vorm van een heerlijke en verwarmende massagebar. Wel even oppassen met de bruine kant, want die geeft een tikkeltje af, dus leg dus een handdoek neer op de plaats waar je gemasseerd wordt.

Queen of Hearts Zeep - € 7.95

Queen of Hearts heeft een basis van rozenblaadjes, zodat het zachter is voor je huid dan andere zepen. Cacaoboter en amandelolie houden je huid soepel, amandelolie reguleert de talgproductie. Deze zeep verwijdert ook je make-up (mits niet waterproof) en is een heerlijke reiniger als je lekker ''ouderwets'' je gezicht wilt wassen. Deze zeep is licht van kleur en vierkant en heeft niet de hartjes vorm zoals op de afbeelding.

Potion Bodylotion 250g - € 16.95

Hield je van de geur van Ruby Red Slippers? Sexy, vrouwelijk en verleidelijk. Deze lotion ruikt identiek naar rozen en geranium met een vleugje mandarijn, de boters verzorgen je huid. Slechts een beperkt aantal flessen beschikbaar! Deze lotion zit in een zwarte fles.

Ik vertelde het hierboven al even: Deze producten zijn zeer beperkt leverbaar, dus zit er een oude favoriet van je tussen of heb je nog niet eerder kennis gemaakt met een van deze producten wees er dan snel bij want op = op!  Je kunt de producten bestellen via de Lush mailorder en vergeet dan vooral niet de heerlijke Valentijn artikelen mee te bestellen. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top